Sfâşiată de câini în drum spre şcoală

Ultima actualizare:

    Tânăra va mai rămâne  câteva zile internată în spital
Tânăra va mai rămâne câteva zile internată în spital

Câinii maidanezi au mai făcut o victimă. O tânără dintr-o localitate vasluiană a ajuns la spital cu 16 muşcături pe corp după ce a fost atacată de o haită de câini.

Incidentul s-a petrecut joi dimineaţă, în jurul orei 06.30. Ana Maria Grecea mergea spre gara din Roşieşti de unde trebuia să ia trenul spre Vaslui, pentru a ajunge la şcoală.

La aproape un kilometru de staţia CFR, o haită de şase câini a încolţit-o, iar animalele s-au năpustit asupra ei. Au pus-o jos şi au muşcat-o pe tot corpul.

Norocul fetei a fost că în zonă se afla un cioban care, alertat de ţipetele acesteia, a alergat spre ea reuşind să alunge haita de câini. Tot el a fost cel care a sunat la 112 solicitând ajutor. Ana Maria a fost transportată imediat la Spitalul de Urgenţă din Vaslui, unde a primit îngrijiri medicale.

„Fata avea mai multe plăgi muşcate de câini. Cred că erau vreo 16. Am transportat-o la spital, unde a rămas internată", au spus medicii de pe ambulanţă. Ana Maria se simte bine acum, dar spune că a avut mare noroc.

„Nu ştiu de unde au apărut. Deodată m-am văzut înconjurată de câini. Primul care m-a muşcat a venit din spatele meu. De durere, m-am pus jos şi au tăbărât pe mine. Am văzut moartea cu ochii!", a povestita fata, aflată încă în stare de şoc.

Poliţiştii vasluieni au deschis o anchetă pentru a vedea cui aparţin câinii agresivi şi dacă poate fi cineva tras la răspundere. Ei iau în calcul şi ipoteza ca animalele să aparţină chiar ciobanului care a salvat-o pe Ana Maria.

Sami a murit în chinuri groaznice

Dacă tânăra din Vaslui a avut noroc şi a fost salvată la timp, nu acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu Sami Tcaciuc, băieţelul de nici 6 ani care a murit sfârtecat de colţii maidanezilor, pe un câmp din Suceava.

Nu a fost nimeni în preajmă să îl ajute, iar micuţul a avut parte de o moarte cumplită. Câinii i-au provocat mai multe muşcături în zona gâtului, care i-au fost fatale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net