Sfaturi ca să ai o talie de viespe

Ce femeie nu-şi doreşte o talie mică, frumos conturată, fără colăcei şi burtică proeminentă?! Unele, norocoase, o au de la mama-natură. Altele, însă, trebuie să facă eforturi pentru a o obţine. Metodele sunt variate, de la grija la alimentaţie, practicarea anumitor exerciţii fizice, până la soluţii radicale, în cabinetul medicului estetician.

Alimentaţia. Florentina Opriş, prezentatoarea emisiunii „Sport, dietă şi o vedetă” de la Prima TV, te sfătuieşte să renunţi la dulciuri şi la produse de patiserie care generează acumularea de ţesut adipos chiar pe zona taliei. În schimb, e bine să mănânci mere, pere, prune, castraveţi, ardei şi morcovi. Prin conţinutul mare de fibre, acestea ajută la eliminarea grăsimilor şi a apei din celule. De asemenea, încearcă să previi constipaţia şi balonarea, printr-un regim alimentar corect şi evitarea combinaţiilor nefericite la masă. 

Florentina  Opriş
Florentina Opriş

Sportul. Sunt anumite exerciţii pe care le poţi face liniştită acasă. Repetate zi de zi, în timp se vor vedea rezultatele. „Începe cu o încălzire lejeră, printr-o alergare uşoară pe loc, concomitent cu aplecarea trunchiului în stânga şi în dreapta, timp de 3 minute, ducând braţul întins de-a lungul coapsei, înspre genunchi”, spune Florentina Opriş. Apoi, cu picioarele depărtate la o distanţă egală cu lăţimea umerilor, răsuceşte-ţi truchiul în stânga şi în dreapta, ducând braţul drept prin faţă înspre stânga şi braţul stâng înspre dreapta.

Execută de 30 de ori. Continuă din aceeaşi poziţie cu picioarele depărtate şi cu palma stângă la ceafă, cu braţul drept întins pe lângă trunchi, execută 30 de aplecări, încercând să atingi lateralul genunchiului drept cu palma dreaptă. Apoi schimbă braţul şi execută tot 30 de aplecări pe partea stângă. Un alt exerciţiu se face din culcat pe-o parte, sprijinită în cot, ridică bazinul şi rămâi în acea poziţie câteva secunde, încordând abdomenul. Repetă pe ambele părţi de câte 20 de ori. 

Masajul. Cel cu bambus ajută mult la remodelarea corporală. “Dat fiind că este un masaj energic şi stimulează practic întregul organism, procesele de detoxifiere sunt facilitate în mod natural. Astfel, reuşim să compactăm ţesutul adipos, să reducem volumul celulelor grase şi să obţinem un excelent efect de tonifiere a pielii şi de scădere în centimetri. Celulita este netezită, pielea capătă un aspect mai ferm, iar talia se evidenţiază mult mai bine. Totul fără pic de durere sau disconfort. Masajul cu bambus este de opt ori mai eficient decât cel anticelulitic, nu doare, nu lasă vânătăi”, explică Dănuţ Bujor, expert în masaj cu bambus.

Liposculptura. Este o intervenţie chirurgicală folosită în procesul de conturare, modelare a corpului. Se face cu anestezie generală sau locală (în funcţie de cantitatea de grăsime), apoi se extrage excesul de grăsime din anumite regiuni ale corpului. “Rezultatele finale se pot vedea după dispariţia edemului post operator, asta însemnând în jur de 3 săptămâni, iar efectele sunt permanente atâta timp cât rămânem la aceeaşi greutate corporală şi ne adaptăm la un regim sănătos. Externarea se face a doua zi, când doamnele îşi pot relua activitatea normală. Nu este o intervenţie care să necesite repausul la pat, însă trebuie respectate câteva recomandări: purtarea corsetului, masajul care se face la un interval de o săptămână de la operaţie şi bineînţeles alimentaţia sănătoasă, care până la urmă e esenţială pentru sănătatea noastră, în general. Liposculptura este calea cea mai sigură şi rapidă către o talia pe care şi-o doreşte fiecare”, ne-a spus specialistul în estetică Nemer Kamal. 

Daniela Crudu, mândră de noua talie. Alte două vedete vor să-şi facă liposculptură

Daniela Crudu
Daniela Crudu

La 19 februarie, Daniela Crudu a apelat la medicul Nemer Kamal pentru procedura de liposculptură. Întreaga intervenţie a durat mai puţin de o oră, iar Daniela a ieşit din sala de operaţii cu o talie de viespe. În perioada următoare, ea va trebui să poarte un corset şi să facă masaj. ”Sunt foarte bine. A fost foarte bine.

Mădălina  Pamfile
Mădălina Pamfile

Sunt fericită pentru că mi-am îndeplinit visul. Eu sunt foarte agitată, am avut chef de plimbări după operaţie. Nu m-a durut deloc”, a spus Daniela Crudu.  Alte două vedete îşi doresc o talie evidenţiată şi au fost la consult la medicul Nemer Kamal. Este vorba despre Mădălina Pamfile, care a născut anul trecut, şi de iubita lui Dorian Popa.

Claudia Iosif
Claudia Iosif

„Fac sport regulat, am grijă la alimentaţie, însă iată că zona şoldurilor e cam problematică. Dorian a vrut să rezolvăm problema doar prin sport, dar a văzut şi el că nu se poate. Eu am o talie OK, dar îmi doresc să fie mai conturată. Am văzut rezultatul acestei operaţii estetice la Daniela Crudu şi am decis să vin şi eu la o consultaţie”, a declarat Claudia Iosif pentru Click!. 

pexels Horoscop 28 octombrie
FotoJet (4) jpg
finala chefi la cutite 2022 (1) jpg
Rodica și Niculae Badalau jpg
Chefi la Cutite  Nosfe si Madalina Foto Mihai Stetcu jpg
simona gherghe jpg
foto1 bugetarib jpg
foto1 victor si zetab jpg
1 tratamente cu hrean jpg jpeg
Moisă Irod veteran din Sibiu ultimul soldat român din Garda Regală Sursă Brigada 30 Gardă „Mihai Viteazul” jpg
image
image
image
image
parada militara 1 decembrie jpg
simona gherghe jpg
Parada militară
foto 8 meda contras  Anglia jpg
(EPA EFE) 5914678 jpg
femeie de serviciu   foto mare jpg