Sfaturi ca să decorezi locuinţa în stil feng shui


    Decoraţiunile în stil feng shui îţi aduc linişte şi relaxare
Decoraţiunile în stil feng shui îţi aduc linişte şi relaxare

Dacă vrei o casă intimă şi liniştitoare, spaţiul, culorile şi  lumina sunt elementele esenţiale decare trebuie să ai grijă. Iată câteva sfaturi feng shui despre cum să decorezi pentru a atrage energiile pozitive în locuinţa ta!

Decorează livingul în culori de pământ

Ideal ar fi ca zona de relaxare a casei să fie în partea vestică,  pentru că este partea casei despre care se spune că stimulează creativitatea şi te apără de tensiunile din afară. Pentru această parte, alege culori de pământ (maro, migdală, cărămiziu), care atrag energia pozitivă şi o stabilizează. Şi albul şi nuanţele metalizate atrag energiile pozitive. Combină, aşadar, culorile de pământ cu alb şi cu griuri metalice!

Atenţie la lumină şi ordine

Dacă ai un birou în living, e important să-l menţii în perfectă ordine, la fel ca şi restul locuinţei. Simplitatea şi decorul minimalist sunt principiile de bază ale feng shui-ului. Aşadar, mobilierul ar trebui să nu fie voluminos, perdelele transparente să lase lumina naturală să pătrundă în încăpere, iar colţurile întunecate să fie luminate artificial. Altfel, energia devine lentă sau se blochează.

Plantele, în ghivece mari aşezate pe jos

Plantele se amplasează în feng-shiu la est, sud-est, nord şi sud. Cele mai indicate sunt ghivecele mari, aşezate pe jos. Această prezenţă a naturii în locuinţa ta menţine energia Chi în mişcare şi creează un flux constant care aduce armonia. Pe lângă plante, sunt recomandate obiectele metalice rotunde sau recipientele din alamă şi cupru, pe care să le aşezi la vest, nord-vest şi nord. Se spune că ele pot transforma energia lentă sau stagnantă în energie activă. Dar condiţia e ca aceste vase să fie goale, astfel încât să se poată umple... cu fericire.

bianca dragusanu niculae badalau gabi badalau jpeg
Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
george burcea in rolul lui lurch jpg
cub anamaria prodan reghecampf png
culita sterp daniela iliescu jpg
rebeca pascu jpg
florin piersic jr sufera de depresie jpg
cub andreea antonescu png
Fumator - tigara - bricheta FOTO Shutterstock
Ronaldo, cu nasul spart în partida Cehia - Portugalia FOTO EPA EFE
image
image
image
image
foto1 original reuniunea liderilor 28 noiembrie 2022 016 jpg
foto 9  pisanii (facebook) jpg
trenul regal jpg
pelerinaj jpg
shutterstock 1297116610 jpg
rebeca pascu jpg