Show aerian cu 100 de piloţi şi paraşutişti pe Aeroportul Băneasa

image
Turcii au singura formaţie de opt avioane supersonice din lume

Show aerian, în week-end, pe Aeroportul Băneasa. 100 de piloţi şi paraşutişti, precum şi 100 de aeronave vor evolua în cadrul Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition.

Evenimentul este organizat de Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti, Aeroclubul României, Romatsa, Clubul Sportiv Aibo şi Romaero şi se desfăşoară sub înaltul patronaj al Regelui Mihai I al României, cu ocazia împlinirii a 90 de ani de la înfiinţarea Aeroclubului României, anunţă Mediafax.

În premieră pentru Bucureşti, la spectacolul aerian vor evolua: Baltic Bees, formaţia letonă cu un stil de pilotaj unic în lume, executând manevre artistice de maximă dificultate, Jurgis Kayris, campion mondial la acrobaţie aeriană, Luca Bertossio, campion mondial la acrobaţie cu planorul.

Totodată, pe parcursul evenimentului vor putea fi urmărite multe alte nume din elita acrobaţiei aeriene mondiale: Flying Bulls (cu spectaculoasele aeronave Alpha Jet şi B-25J), Polish Eagles Foundation (cu celebrul model MIG 15), precum şi artişti ai acrobaţiei aeriene din România - Aeroclubul României, Iacării Acrobaţi, Hawks of Romania, alături de cei mai mai buni profesionişti ai manşei din cadrul Tarom, structurilor de aviaţie ale Ministerului Afacerilor Interne etc.

 Aeroportul Băneasa va găzdui, tot sâmbătă, a doua ediţie a expoziţiei de aviaţie generală - General Aviation Exhibition, unde vor fi expuse zeci de aeronave, de la avioane ultrauşoare, până la business jet-uri.

Show-urile aeriene vor avea loc pe parcursul întregii zile, de la ora 8.30. La ora 14.00 este programată festivitatea de premiere a echipelor de acrobaţie, urmată de noi demonstraţii, evenimentul încheindu-se cu un concert susţinut de Antonia, Tasha şi Deep Central, după ora 21.00, şi un spectacol de artificii, de la 22.50, potrivit site-ului www.bias.aero.

meghan markle harry regina jpeg
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
gabriela cristea
iulia albu
simona gherghe
63231587 403 jpg
depasire inconstienta FOTO captura video jpg
image
image
image
image
militar pedofil jpeg
1 priscilla chan si mark zuckerberg jpg jpeg
calendar ortodox 2021 29 septembrie sfantul cuvios chiriac sihastrul png
talibani
Regina Elisabeta
miting vietnam sursa facebook azopan (2) jpg