Și-a bătut joc de memoria Regelui Mihai! Viorica Dăncilă, încă o gafă memorabilă

image
O femeie ingenuncheaza pentru a prezenta un ultim omagiu la sicriul cu corpul neinsufletit al Majestatii Sale Defuncte Regele Mihai I, in sala Tronului din fostul Palat Regal actualul Muzeu National de Arta al Romaniei, in Bucuresti, miercuri, 13 decembriMEDIAFAX FOTO

Viorica Dăncilă și staff-ul ei și-au propus să rămână în istoria României la capitolul unde sunt enumerate cele mai mari gafe posibile! De data aceasta, premierul României a reușit să-i întineze memoria Regelui Mihai.

Sala în care Viorica Dăncilă l-a invitat la masă, ieri pe şeful Parlamentului European, în cadrul unui Dineu oficial este aceeaşi în care, în decembrie anul trecut, capetele încoronate ale Europei îl privegheau pe ultimul rege al României. Alegerea Sălii Tronului e cu atât mai greu de explicat, ţinând cont că Palatul are o încăpere special proiectată pentru dineuri: Sufrageria Regală se găseşte de altfel exact sub Sala Tronului, scrie digi24.ro.

În imaginile postate pe site-ul Guvernului se vede cum oficialii români şi cei europeni stau la masa amenajată în mijlocul Sălii Tronului. Întâlnirea este numită de Guvern în programul oficial "prânz de lucru".

Înainte de a fi invitaţi la masă, oaspeţii au fost întâmpinaţi cu pâine şi sare, iar premierul Viorica Dăncilă a ciocnit şi un pahar cu musafirul european.

cub florin zamfirescu png
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
cub anca androne png
Rica Raducanu, Facebook jpg
cub bromania png
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg
Robbie Williams Spice Girls
FOTO Traian Goga jpg
Convoi de civili atacat in regiunea Zaporojie FOTO Twitter jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 02 octombrie Sfinții Mucenici Ciprian și Iustina png
telefon mobil jpg
Referendum in zonele ocupate de rusi in Ucraina FOTO Profimedia (5) jpg
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
horia tecau jpg