Şi-a incendiat fiica şi soacra cu benzină

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Scene de groază, miercuri seara, în satul Slobozia, judeţul Neamţ. Un bărbat a ameninţat că îşi omoară fiica şi soacra şi le-a stropit cu benzină. Imediat s-a produs o explozie, iar cei trei au ajuns la spital cu multiple arsuri.

Piromanul venise nervos de la cârciumă şi a stropit prin casă cu benzină. Apoi, Neculai Bortă (42 de ani) a aruncat cu combustibil pe soacra şi pe fiica sa de 20 de ani, iar locuinţa a luat foc după ce benzina a ajuns pe soba încinsă. Un vecin a reuşit să intre în locuinţă şi să stingă flăcările de pe femei, dar şi incendiul care izbucnise în una dintre camere.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

„Nouă ne-a spus că ne omoară pe toate trei şi a adus o canistră de 20 de litri de benzină. A stropit-o pe fiica mea de 20 de ani şi pe mama. Eu intram pe uşă atunci, n-a avut timp să mă stropească pentru că a fost suflul exploziei, şi mi s-a închis uşa în faţă. Ne-a ameninţat de nenumărate ori cu moartea. Nu-i sănătos la cap! În urmă cu 15 ani l-a bătut pe tatăl lui de l-a băgat în spital", a spus Rozeta Bortă, soţia bărbatului.

simeon stalpnicul png

Şi rudele familiei Bortă spun că Neculai nu este la prima manifestare violentă. „El tot timpul când bea un şpriţ se ia de ele fără motiv. A venit de la cârciumă şi, ca să arate că e bărbat, a zis că le omoară şi că le dă foc. Ei lucrează în Italia şi acum trebuiau să plece înapoi, veniseră acasă în concediu", a povestit Eugen Ciubotaru, cumnatul bărbatului. Femeile au suferit arsuri grave pe tot corpul şi au fost transportate la spital. Incendiatorul a fost şi el ars pe mâini şi ajuns pe mâna medicilor. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 27 martie sfanta mucenita matrona din tesalonic png
FotoJet (7) jpg
tata criminal png
Nobutuka Sada FACEBOOK jpg
pexels photo 6942015 jpg
Tornada Mississippi EPA GETTYIMAGES (5) jpg