Şi-a măcelărit socrul şi şi-a înjunghiat nevasta sub ochii copilului


    Veronica
Veronica

Sânge şi groază într-un apartament din cartierul bucureştean Crângaşi.

Nicolae Cristian Roman (46 de ani) şi-a măcelărit socrul şi şi-a înjunghiat soţia sub ochii propriului copil, un băieţel de 11 ani.

Poza drept cel mai respectuos şi bun bărbat pentru străini, însă îşi teroriza familia de mai bine de doi ani. Săturându-se de bătăi şi ameninţări, Veronica (36 de ani) a înaintat actele de divorţ. Joi dimineaţă sosise citaţia, ceea ce l-a scos din minţi pe Cristian.

Spre seară a cedat nervos şi a început iarăşi scandalul. A luat un cuţit de bucătărie şi s-a năpustit asupra femeii, chiar sub privirile lui Andrei (11 ani). În apărarea Veronicăi a sărit imediat tatăl ei, dar Cristian apucase deja să o înjunghie.

A lăsat-o într-o baltă de sânge şi s-a îndreptat cu aceeaşi furie către socrul său, moment în care băieţelul a reuşit să-i smulgă cuţitul din mână şi să-l arunce pe geam. Însă nu s-a oprit. A luat altul şi un topor şi l-a măcelărit pe bătrân. Acesta a murit pe loc, însă Veronica a fost salvată de medicii, starea acesteia fiind stabilă. Vecinii spun că băieţelul le-a declarat psihologilor că tatăl său îi arătase recent un cuţit, zicându-i că o va ucide pe mama lui. Cristian Roman a fost arestat.

cub kassandra rotariu png
Un tată își ține de mână fiica moartă printre dărâmături FOTO AFP
onlyfans jpg
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
7 frontul poza mare jpg
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
cub sebastian țopescu png
Cutremur Turcia, Getty jpg
image
image
image
image
image
image
Un tată își ține de mână fiica moartă printre dărâmături FOTO AFP
shutterstock 1963971895 jpg
7 frontul poza mare jpg
calendar ortodox 2021 8 februarie sfantul mare mucenic teodor stratilat jpeg
onlyfans jpg
Cutremur Turcia, Getty jpg