Şi-a spânzurat fiica de 4 ani că îl înşela nevasta

simeon stalpnicul png

Gelozia i-a luat minţile! Măcinat de gândul că soţia îl înşeală, un bărbat a decis să îi dea o lecţie pe care să nu o uite niciodată. S-a gândit să îi ia ce are mai scump pe lume: fetiţa de 4 anişori! A spânzurat-o pe micuţă într-o pădure, apoi a încercat şi el să-şi ia viaţa. Bărbatul însă a supravieţuit.  

Vasile Istrate (30 de ani) şi Cristina Pană (23 de ani) trăiau împreună de câţiva ani, dar, în ultima vreme, scandalurile dintre ei erau la ordinea zilei. Tânărul bănuia că femeia îl înşeală şi nu putea suporta gândul că o va pierde pentru un alt bărbat.

Ultima ceartă au avut-o ieri dimineaţă. Furios, Vasile s-a urcat în căruţă şi i-a spus femeii că se duce în vizită la un prieten. A luat-o însă cu el şi pe Florentina, fetiţa lor în vârstă de 4 ani.

simeon stalpnicul png

A vrut să se răzbune atât de tare, încât s-a gândit să îi ia viaţa micuţei. S-a dus direct în pădurea de la marginea satului, a sunat-o pe sora lui şi i-a povestit ce are de gând.

„A spus că se spânzură amândoi pentru că femeia lui îl înşeală. Sora lui a încercat să îl potolească la telefon, dar nu a fost chip. La cinci minute l-a sunat din nou, dar nu mai răspundea. Aceasta a sunat imediat la poliţie", a povestit Cristian Feraru, cel mai bun prieten al bărbatului.

La sosirea poliţiştilor, Florentina şi tatăl ei atârnau în ştreang, legaţi unul de altul, de creanga unui copac. Bărbatul nu murise şi a fost transportat în comă la spital. Pentru micuţă, însă, nu a mai fost nici o şansă de supravieţuire. La auzul veştii, Cristina Pană a spart cu mâna un geam şi a ajuns la Spitalul din Găeşti, însă este în afara oricărui pericol. Vasile Istrate este acuzat de omor calificat şi riscă 20 de ani de închisoare.  

Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
cub claudia patrascanu gabi badalau png
Dan Negru, prezentoator Kanal D
andreea esca si alexandre eram jpg
actorii din wednesday, oripilati de mancarea romaneasca jpg
Cozonac
Fructele pe care trebuie să le ai în casă de sărbători
niculae si rodica badalau jpg
Cameră de hotel - bagaj FOTO Shutterstock
ronaldo bucurie jpg
image
image
image
image
index webp
brad impodobit jpg
cub cred în românia bran png
niculae si rodica badalau jpg
În Obor, lumea  cumpără orice, de  la mezeluri la brazi jpeg
Fructele pe care trebuie să le ai în casă de sărbători