Şi-a tăiat penisul cu un cuţit!

image
Disperat din cauza singurătăţii şi a bolii, un bărbat din Dâmboviţa a apelat la un gest extrem

Caz şocant în Târgovişte! Un bărbat de 57 de ani şi-a tăiat marţi penisul cu un cuţit. Alertată de strigătele bărbatului, o vecină a sunat imediat la ambulanţă, care l-a transportat de urgenţă la spital. Omul le-a spus medicilor că nu mai suportă singurătatea. În plus, acesta suferă de o boală care-i face viaţa un calvar. 

Bolnav de hemofilie, o boală de sânge care predispune la hemoragii, bărbatul locuia singur într-un apartament din Târgovişte. Într-un moment de disperare, acesta a pus mâna pe cuţit şi a încercat să-şi taie penisul.

Auzind strigătele bărbatului, o vecină l-a găsit plin de sânge şi a sunat la 112, iar o ambulanţă l-a transportat de urgenţă la spital.  Medicii au constatat că pacientul avea răni la organul genital şi i-au acordat imediat îngrijiri.

Organul nu a fost secţionat, astfel că, după o perioadă lungă de recuperare, bărbatul îşi va reveni. “Am vrut să scap de durerile multiple de la articulaţii şi de sângerări”, a declarat pacientul pentru stirileprotv.ro. Necăsătorit şi fără copii, el urmează să fie supus unui control psihiatric.

“Am aflat că s-a tăiat în zona intimă. Are hemofilie de tip B, nu poate să-şi mişte umerii. El a mai zis că va face un asemenea gest, dar nu l-am luat în seamă, pentru că e foarte deştept”, a spus sora victimei, Sarmiza Alexandru. Rudele au decis să nu-l mai lase singur, astfel că, după ce va fi externat, bărbatul va fi luat în grijă la ţară.

image
Sarmiza Alexandru, sora pacientului

Sarmiza Alexandru, sora pacientului; "El a mai zis că va face un asemenea gest, dar nu l-am luat în seamă, pentru că e foarte deştept"

Alte cazuri de automutilare

În septembrie 2014, un tânăr din judeţul Timiş şi-a secţionat complet penisul. “Aşa am vrut eu”, le-a spus medicilor bărbatul de 31 de ani, care suferea de o afecţiune psihică. În ciuda intervenţiei chirurgicale complicate, medicii nu au mai reuşit să-i ataşeze organul genital. 

În martie 2010, un bărbat de 45 de ani din judeţul Vaslui şi-a tăiat penisul şi scrotul, după o ceartă cu soţia şi cu amanta. Şi acesta suferea de o boală psihică.

cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
FotoJet (1) jpg
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
cub cristian arsinel png
florin zalomir
balena cu cocoasa islanda foto shutterstock
Nicolae Ciuca Foto gov.ro
image
image
image
image
colaj mormant elisabeta a II-a
florin zalomir
calendar ortodox 2021 04 octombrie sfantul mucenic ierotei episcopul atenei png
gaze Sursă foto: Profimedia
index webp
foto 1 bec economic jpg