Şi-a tranşat soţul şi l-a plimbat cu autobuzul


    Profesoara din Roman a aruncat la tomberon cei trei saci cu rămăşiţele soţului. Acolo a fost prinsă de poliţişti
Profesoara din Roman a aruncat la tomberon cei trei saci cu rămăşiţele soţului. Acolo a fost prinsă de poliţişti

Scene desprinse parcă din filmele de groază. O profesoară pensionară din Roman, judeţul Neamţ, este bănuită că şi-a ucis şi tranşat soţul. După oribila faptă, femeia a transportat părţi din cadavru în alt oraş şi a vrut să le arunce la gunoi. A fost prinsă însă de poliţişti, care au găsit capul victimei în casa în care a avut loc crima.

Locuitorii din Roman au aflat ieri, cu stupoare, ce grozăvie s-a întâmplat în oraşul lor în noaptea de luni spre marţi. O fostă profesoară, în vârstă de 64 de ani, şi-a ucis şi apoi tranşat soţul. Victima, de profesie inginer mecanic, era ofiţer în rezervă şi avea 69 de ani. Femeia a fost surprinsă de camerele de luat vederi de la o benzinărie din Roman în timp ce se urca cu trei saci într-un autocar spre Iaşi la ora 0.55. În jurul orei 1.30, femeia a ajuns în oraşul Târgu Frumos, apelând la un taximetrist care să o ducă spre piaţa din localitate. Ulterior, taximestristul simţind un miros greu provenind de la cei trei saci în care se afla trupul secţionat a anunţat o patrulă a Poliţiei Locale.

Aceasta a identificat femeia în preajma pieţei, în timp ce încerca să arunce la gunoi sacii în care se afla corpul soţului său. Poliţiştii au îndemnat-o pe suspectă să desfacă sacii, în interior aflându-se bucăţi din corpul unui bărbat, dar fără cap, organe interne şi organe genitale. Procurorii care au cercetat locuinţa femeii au descoperit în locuinţă capul bărbatului, ţinut într-o găleată de plastic, învelit într-o pungă de plastic şi în hârtie de ziar.

Până acum, anchetatorii nu au găsit organele interne şi genitale ale soţului, procurorii cercetând zona din apropierea casei, inclusiv tomberoanele din preajma acesteia. Capul bărbatului a fost trimis la Institutul de Medicină Legală din Iaşi. „Nu ştim ce anume a dorit să facă femeia pentru că nu am putut discuta cu ea, era incoerentă, vorbea doar pe lângă subiect. Din punctul nostru de vedere sigur este suspectă, încă nu am făcut un act de urmărire penală împotriva ei, aşteptăm rezultatele autopsiei. Încă nu au fost găsite organele interne sau cele genitale, facem verificări, probabil au fost aruncate“, a adăugat procurorul Stelian Olteanu.

oana roman si marius elisei
Adriana și Eliza Iliescu
razvan danciu razboinic survivor romania 2023 jpg
nunta insta jpg
cub claudia patrascanu png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
FotoJet jpg
Shauna Rae și iubitul jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 27 ianuarie aducerea moastelor sfantului ioan gură de aur jpg
condimente jpeg
carduri energie scumpa jpg
Pomii înfloriţi şi gazonul proaspăt tuns o fac pe actriţă sp stea numai în curte jpeg
elevi jpeg
cos cumparaturi shutter jpeg