Şi-a tranşat soţul şi l-a plimbat cu autobuzul

Ultima actualizare:

    Profesoara din Roman a aruncat la tomberon cei trei saci cu rămăşiţele soţului. Acolo a fost prinsă de poliţişti
Profesoara din Roman a aruncat la tomberon cei trei saci cu rămăşiţele soţului. Acolo a fost prinsă de poliţişti

Scene desprinse parcă din filmele de groază. O profesoară pensionară din Roman, judeţul Neamţ, este bănuită că şi-a ucis şi tranşat soţul. După oribila faptă, femeia a transportat părţi din cadavru în alt oraş şi a vrut să le arunce la gunoi. A fost prinsă însă de poliţişti, care au găsit capul victimei în casa în care a avut loc crima.

Locuitorii din Roman au aflat ieri, cu stupoare, ce grozăvie s-a întâmplat în oraşul lor în noaptea de luni spre marţi. O fostă profesoară, în vârstă de 64 de ani, şi-a ucis şi apoi tranşat soţul. Victima, de profesie inginer mecanic, era ofiţer în rezervă şi avea 69 de ani. Femeia a fost surprinsă de camerele de luat vederi de la o benzinărie din Roman în timp ce se urca cu trei saci într-un autocar spre Iaşi la ora 0.55. În jurul orei 1.30, femeia a ajuns în oraşul Târgu Frumos, apelând la un taximetrist care să o ducă spre piaţa din localitate. Ulterior, taximestristul simţind un miros greu provenind de la cei trei saci în care se afla trupul secţionat a anunţat o patrulă a Poliţiei Locale.

Aceasta a identificat femeia în preajma pieţei, în timp ce încerca să arunce la gunoi sacii în care se afla corpul soţului său. Poliţiştii au îndemnat-o pe suspectă să desfacă sacii, în interior aflându-se bucăţi din corpul unui bărbat, dar fără cap, organe interne şi organe genitale. Procurorii care au cercetat locuinţa femeii au descoperit în locuinţă capul bărbatului, ţinut într-o găleată de plastic, învelit într-o pungă de plastic şi în hârtie de ziar.

Până acum, anchetatorii nu au găsit organele interne şi genitale ale soţului, procurorii cercetând zona din apropierea casei, inclusiv tomberoanele din preajma acesteia. Capul bărbatului a fost trimis la Institutul de Medicină Legală din Iaşi. „Nu ştim ce anume a dorit să facă femeia pentru că nu am putut discuta cu ea, era incoerentă, vorbea doar pe lângă subiect. Din punctul nostru de vedere sigur este suspectă, încă nu am făcut un act de urmărire penală împotriva ei, aşteptăm rezultatele autopsiei. Încă nu au fost găsite organele interne sau cele genitale, facem verificări, probabil au fost aruncate“, a adăugat procurorul Stelian Olteanu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
biserica romani credinciosi FOTO adevarul
Slujba de Înviere de la Catedrala Patriarhală din București 16 aprilie 2023 FOTO Inquam Photos Alexandru Busca  (3) jpg
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net