╚śi-a ucis iubita de fa╚Ť─â cu copiii. Agresorul e recidivist

simeon stalpnicul png
Captur─â video ╚śtirile TVR

Poli╚Ťi╚Ötii arge╚Öeni au declan╚Öat o ampl─â ac╚Ťiune de c─âutare a unui b─ârbat care ╚Öi-a ucis iubita cu s├ónge rece. T├ón─ârul a atacat-o cu un cu╚Ťit, de fa╚Ť─â cu cei doi copii ai ei, dup─â care a fugit de la locul crimei. Individul a mai fost ├«nchis pentru fapte cu violen╚Ť─â.

Crim─â oribil─â ├«n comuna Mo╚Öoaia din jude╚Ťul Arge╚Ö. Un t├ón─âr ╚Öi-a ucis iubita cu mai multe lovituri de cu╚Ťit, ├«n urma unei alterca╚Ťii pe care a avut-o cu aceasta, informeaz─â stiri.tvr.ro.  Cei doi se certau des. Acum dou─â luni se desp─âr╚Ťiser─â tot ├«n urma unui scandal, ├«ns─â se ├«mp─âcaser─â recent. Duminic─â sear─â s-au inflamat din nou, iar b─ârbatul a r─âbufnit.  A t─âiat-o cu un cu╚Ťit, iar poli╚Ťi╚Ötii spun c─â toat─â scena s-a petrecut de fa╚Ť─â cu cei doi copii minori ai femeii.

Copiii au r─âmas ├«n grija vecinilor p├ón─â la o decizie a autorit─â┼úilor. Speciali┼čtii spun c─â vor avea nevoie de consiliere psihologic─â.

Poli╚Ťi╚Ötii ├«l caut─â pe criminal ├«n p─âdurile din jurul localit─â╚Ťii. ├Än ajutorul lor au adus c├óini antrena╚Ťi pentru astfel de misiuni.

5 carmen iohannis prima zi de scoala 4 jpg jpeg
Fulgy, fiul Vioricăi, s a certat cu vânzătoarele jpeg
alina ilan laufer jpeg
image png
https   www cancan ro wp content uploads 2022 06 A03I5577 scaled webp
plaje largite mamaia jpeg
BeFunky collage (40) jpg
Vladimir Putin FOTO AFP
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
protest carburant 30 iunie 2022 (6) jpeg
William ┼či Harry
Vladimir Putin FOTO AFP
plaje largite mamaia jpeg
6 front masini electrice poza mare jpg
5 carmen iohannis prima zi de scoala 4 jpg jpeg