Şi-au ajutat băieţelul bolnav să moară?


    Cristian şi părinţii săi, o familie  cu o poveste cutremurătoare
Cristian şi părinţii săi, o familie cu o poveste cutremurătoare

Detalii tulburătoare în cazul celor trei membri ai unei familii din Constanţa, tată, mamă şi fiu, găsiţi miercuri decedaţi într-un apartament din Constanţa.

Potrivit anchetatorilor, cei doi părinţi au decis să-şi pună capăt zilelor, îndureraţi de moartea băieţelului de 9 ani, Cristian Dimitris Arava, care suferea de cancer. “Soțul avea 47, iar femeia avea 46 de ani. Într-un carnet de 13 pagini au scris despre boala copilului, despre cum s-au chinuit și că preferă să plece toți trei în altă lume”, relatează procurorul Sadîc Zafer.

“Pe 2 noiembrie i-au dat ultimul medicament, conform unui table cu zilele și orele în care îi administrau tratamentul, după care au scris, în altă agendă, că noaptea copilul a fost mai liniștit. Probabil i-au dat o substanță toxică ca să-l ucidă ori nu i-au mai dat medicamentul, ca să-l lase să moară liniștit. După aceea s-au spânzurat, probabil. Femeia a fost găsită în pat lângă copil, dar avea urme de spânzurare în jurul gâtului. Probabil s-a spânzurat, iar soțul a pus-o moartă lângă copil. Apoi el s-a spânzurat, fiind găsit în bucătărie”, a mai dezvăluit procurorul.

zodia singura de sarbatori jpg
FotoJet jpg
cub cristina spatar png
Nicolae si Elena Ceausescu jpg
cub catalin botezatu dubai png
Parcare cu panouri solare FOTO Shutterstock
foto sex jpeg
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
eren yilmaz tiktok jpg
bani plati stare de urgenta jpeg
regele mihai si regina ana jpg
Parcare cu panouri solare FOTO Shutterstock
Tăierea porcului de Crăciun. Sursă foto: Pixabay
foto schengen jpg