Şi puşti, şi fără permis, şi beat la volan!

Ultima actualizare:

    Băiatul de 16 ani  a condus 200 km
Băiatul de 16 ani a condus 200 km

Un băiat în vârstă de 16 ani, din Vrancea, şi-a dat în petic. Împreună cu alţi prieteni, a petrecut sâmbătă seară la discoteca din satul vecin. După o noapte de distracţie, stropită cu alcool, cei patru amici au revenit acasă cu maşina, spre dimineaţă, şi au mers la culcare. Mai puţin adolescentul, care s-a gândit să continue distracţia, scrie adevarul.ro.

Puştiul a pus ochii pe maşină, mai ales că prietenul său i-a lăsat cheile, cu rugămintea să ajungă la proprietarul maşinii.  Euforic, el s-a urcat la volan, şi a pornit spre litoral, dar drumul i-a fost întrerupt de poliţişti, după mai bine de 200 de kilometri parcurşi.

“A fost depistat conducând autoturismul pe DN 2A, pe raza comunei Giurgeni, Ialomiţa, înspre Constanţa. S-a constatat faptul că nu deţine permis, iar la testare a rezultat valoarea de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele acestuia a fost astfel întocmit dosar penal”,  anunţă IPJ Vrancea. Judecătorii au decis că este suficientă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net