Simona Halep plânge. A pierdut una dintre cele mai dragi ființe

Ultima actualizare:

Simona Halep trece prin momente grele. A pierdut una dintre cele mai dragi ființe. Bunica ei, Maia, s-a stins din viață. Jucătoarea de tenis a scris un mesaj plin de tristețe.

image

Simona Halep era foarte atașată de bunica ei, Maia, iar moartea acesteia a îndurerat-o profund pe jucătoarea de tenis. Ea a scris un mesaj plin de emoție pe care l-a postat pe rețelele sociale.

Maia, ai fost cea mai puternică femeie pe care am cunoscut-o. Să ai drum lin spre viață veșnică! Papule, ai grijă de ea!”, a scris Simona pe Instastory, și facebook, însoțind mesajul cu o fotografie alb negru în care ea apare împreună cu buncii ei.

image

Cum își lăuda nepoata bunica Simonei Halep

În urmă cu șapte ani, Maia, bunica Simonei povestea cum era nepoata ei înainte să ajungă o campioană la nivel mondial.

Ea spunea atunci că a avut grijă de nepoata ei „ca de ochii din cap” și că sportiva a început să se antreneze singură pentru tenis încă de când avea doar patru ani.

„Când era mică și se juca pe aici tenis, toți unchii spuneau că ea este fată, de ce să bată mingea, dar taică-su le răspundea că dacă-i place fetei să joace tenis el vinde tot. Lui Stere i-a plăcut sportul, știți, el a fost fotbalist.

Noi întâi am fost la țară, la Stejaru, Tulcea, apoi am venit la Constanța, dar când ne mai duceam la țară și o luam și pe ea, era mititică pe atunci, nu voia să se joace cu nimeni, cu prietene, cu verișoare. Ea toată ziua paca-paca, bătea mingea la perete”, a povestit bunica Simonei Halep.

Între Simona Halep și bunicii ei a fost o legătură extrem de putenică. Bunicul Simonei Halep, pe care sportiva îl alinta „Papu”, a murit în 2017 cu doar câteva ore înaintea meciului ei cu Donna Vekic.

Necazurile se țin lanț

Simona Halep pare să depășească una dintre cele mai grele perioade din viața ei. La scurt timp după ce a divorțat de soțul ei Toni Iuric, s-a confruntat cu acuzațiile de dopaj care i-au adus și o suspendare temporară. De atunci, Simona se luptă să își dovedească nevinovăția.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net