Simulare Evaluare Na╚Ťional─â 2021. Elevii clasei a VIII-a sus╚Ťin proba la Limba ╚Öi Literatura Rom├ón─â

29 martie 2021
evaluare nationala 2021 jpeg
Elevii clasei a VIII-a au sus╚Ťinut luni, 29 martie, simularea probei de Limba ╚Öi Literatura Rom├ón─â Surs─â foto: Arhiv─â Click!

Simularea examenului de Evaluare Na┼úional─â pentru elevii din clasa a VIII-a ├«ncepe ast─âzi, cu proba scris─â la Limba ┼či literatura rom├ón─â. Notele ob┼úinute la simulare nu sunt trecute ├«n catalog.

Conform calendarului, simularea Evalu─ârii na┼úionale pentru clasa a VIII-a ├«ncepe, ├«n 29 martie, cu proba scris─â la Limba ┼či literatura rom├ón─â.

Mar┼úi, 30 martie, este programat─â proba scris─â la Matematic─â, iar ├«n 31 martie - proba scris─â la Limba ┼či literatura matern─â. Rezultatele vor fi afi╚Öate pe 16 aprilie ╚Öi nu vor fi trecute ├«n catalog. 

Rezultatele ob┼úinute de elevi la simularea Evalu─ârii Na┼úionale ├«n anul ┼čcolar 2020-2021 sunt analizate la nivelul fiec─ârei unit─â┼úi de ├«nv─â┼ú─âm├ónt ├«n care s-au desf─â┼čurat aceste simul─âri, prin discu┼úii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, ┼čedin┼úe cu p─ârin┼úii, precum ┼či la nivelul consiliului profesoral, ├«n vederea adopt─ârii unor m─âsuri pentru ├«mbun─ât─â┼úirea performan┼úelor ┼čcolare. Notele ob┼úinute la simul─ârile na┼úionale nu se trec ├«n catalog. Prin excep┼úie, la solicitarea scris─â a elevului, notele ob┼úinute la simul─ârile na┼úionale pot fi trecute ├«n catalog.

Simularea examenului de Evaluare Na╚Ťional─â, am├ónat─â pentru elevii din localit─â╚Ťile carantinate┬á

Ministrul Educa┼úiei, Sorin C├«mpeanu, a declarat c─â ├«n ┼čcolile aflate ├«n localit─â┼úi carantinate, simul─ârile pentru clasele terminale, evalu─ârile pentru clasele a II-a, a IV-a ┼či a VI-a vor putea fi organizate dup─â ie┼čirea din carantin─â, iar programul na┼úional de ac┼úiuni remediale se va desf─â┼čura ├«n toate ┼čcolile aflate ├«n localit─â┼úi ├«n care rata de infectare este mai mic─â de 6 la mia de locuitori.

survivor2 png
carla s dreams bobonete 2 PNG
iumor jpg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
alexandra stan sexy png
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Dan Negru TVR jpg
protest cannes 2022 FOTO EPA EFE (4) jpg
Miron Mitrea FOTO Eduard Enea
cehia carantina jpeg
calendar ortodox 2021 23 mai sf mihail marturisitorul png
1 mare foto epa efe 57690578 jpg