Sindicatul Europol: «Ajutaţi-ne să găsim un poliţist care să-l sancţioneze pe Klaus Iohannis»

Ultima actualizare:

    Klaus Iohannis nu a fost amendat pentru că în sală nu a fost niciun polițist care să constate abatereafoto: Inquam Photos
Klaus Iohannis nu a fost amendat pentru că în sală nu a fost niciun polițist care să constate abatereafoto: Inquam Photos

Sindicatul polițiștilor acuză tratamentul discreționar în cazul președintelui Klaus Iohannis, care nu a purtat masca de protecție la congresul PNL. Cum polițiștii Secției 2 au refuzat să-l amendeze pe Iohannis, sindicaliștii au lansat un apel pe Facebook pentru un polițist ”cu simțul răspunderii”, care să-și asume această măsură.

Sindicatul Europol a transmis, marţi seară, că se caută poliţist cu "simţul răspunderii" care să îl sancţioneze pe preşedintele Klaus Iohannis pentru că nu a purtat masca de protecție la Congresul PNL.

”Wanted!!! Se caută poliţist cu «simţul răspunderii» pentru că şefii Poliţiei Capitalei şi l-au pierdut. Ajutaţi-ne să găsim un poliţist care să îl sancţioneze pe preşedintele României, Klaus Iohannis, pentru că a fost surprins fără mască de protecţie la Congresul PNL. Aşa cum, de altfel, au fost sancţionaţi sute de mii de români simpli”, au scris pe Facebook reprezentanţii Sindicatului Europol.  

Potrivit acestora, ”anunţul vine ca urmare a explicaţiilor imbecile oferite de şefii Poliţiei Capitalei, care au transmis că nu i-au putut aplica o sancţiune preşedintelui pentru că în sală, la congres, nu se afla niciun poliţist care să constate prin «propriile simţuri», adică cu ochii lui, faptul că nu a purtat masca de protecţie”.  

Citește și:

De ce Klaus Iohannis nu a fost amendat pentru lipsa măștii sanitare la congresul PNL. Ce spune poliția

Sindicatul Europol: ”Se aplică legea în funcţie de statut, poziţia socială şi directivele primite de la partid”

”Această justificare tembelistă reprezintă o jignire adusă inteligenţei românilor care au îndurat toate restricţiile aplicate după ureche şi trădează cancerul politic care s-a infiltrat în MAI. În aceste vremuri, în Poliţia Română se aplică legea în funcţie de statut, poziţia socială şi directivele primite de la partid. Între timp, de la începutul pandemiei şi până în prezent au fost sancţionaţi mii de cetăţeni doar pe baza imaginilor video sau a unor poze în care apăreau alături de mai multe persoane decât limita legală sau fără mască”, au mai transmis sindicaliştii.  

Secţia 2 Poliţie Bucureşti afirmă, într-un răspuns adresat unui bărbat care a dorit să afle dacă preşedintele Klaus Iohannis a fost sancţionat pentru că nu a purtat mască la Congresul PNL, că nu a existat nicio sesizare la 112 în acest sens şi că nici nu a fost constatată o contravenţie, deoarece, conform legii, aceasta trebuie constatată de organele de poliţie ”prin propriile simţuri”.  

Bărbatul este acelaşi care a cerut informaţii similare şi în legătură cu prezenţa preşedintelui, fără mască, la Biserica Evanghelică din Sibiu, caz în care este îndrumat să se adreseze IPJ Sibiu. 

Citește și:

VIDEO Ziua congresului PNL. Proteste cu un ciolan de 2 metri, în față la Romexpo

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tatarusanu CAPTURA TV jpg
image
image
image
image
image
image
Ambasada Rusiei la Bucuresti jpeg
reading 925589 1280 jpg
cirese pixabay jpg
patrocle jpg
image png
Pietoni, oameni  Foto Pixabay jpg
1 plante febra jpg jpeg
solar system 11111 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net