Sinucidere la metrou! O femeie a murit, după ce s-a aruncat pe șine, la Piața Victoriei

Ultima actualizare:

Incident la metrou, în după-amiaza zilei de 10 iulie 2022. O femeie s-a aruncat în fața garniturii care urma să inte în stația de metrou Piața Victoriei. Circulația a fost întreruptă, iar echipa de salvare a sosit rapid la fața locului. Din păcate, medicii nu au putut face nimic pentru a-i salva viața. 

O femeie s-a aruncat în fața metroului la stația Piața Victoriei
O femeie s-a aruncat în fața metroului la stația Piața Victoriei

Reprezentanții Metrorex au emis un comunicat în care au oferit amănunte despre evenimentul petrecut duminică, 10 iulie, în stația de metrou Piața Victoriei. Potrivit primelor informații, o femeie s-a aruncat în fața trenului chiar în momentul în care acesta sosea în stație.

Metrorex informează că astăzi, 10.07.2022, la ora 15:03, în staţia de metrou Piața Victoriei 1, o călătoare a cazut în calea de rulare, pe firul 2, posibilă tentativă de suicid. 

Circulația trenurilor a fost reorganizată şi se circulă în sistem pendulă între staţiile Pipera şi Aviatorilor pe firul 2. Echipajul SMURD a sosit imediat la faţa locului şi a intervenit pentru a acorda primul ajutor", precizează Metrorex, în comunicat.

Femeia nu a putut fi salvată 

În ciuda faptului că echipa sosită la fața locului a făcut tot posibilul pentru a-i salva viața, femeia nu a răspuns maneverelor de resuscitare, iar medicii au declarat decesul acesteia.

Victima este o femeie în vârstă de 59 de ani, iar prima ipoteză a celor de la Metrorex este că ea a dorit să-și pună capăt zilelor, nu a aluncat accidental în fața șinelor. 

Citește și: S-a aruncat în fața metroului, dar a scăpat cu viață 

Echipa de intervenție a sosit cu rapiditate la fața locului, iar circulația a fost întreruptă. Astfel, preț de minute bune, vagoanele de metrou nu au circulat în stația Piața Victoriei, iar traseul călătorilor a fost întrerupt.

Circulația a fost reluată pe ambele sensuri de mers, respectiv Berceni și Pipera, în jurul orei 16:15. 

Proiect-pilot în București: montarea ușilor antisuicid în stațiile de metrou 

În condițiile în care anual, există cazuri de oameni care aleg să își ia viața aruncându-se în fața metroului, este necesară montarea unor uși antisuicid în stații. De altfel, un proiect-pilot a fost demarat în acest sens.

Primele uși antisuicid au fost deja montate la capăt de linii, pe magistrala M2, în stația Berceni din sudul Capitalei. În următoarele luni, astfel de uși vor fi montate în mai multe stații de metrou din București. 

Proiectul-pilot constă în montarea unei singure porți, urmând a se analiza comportamentul din punct de vedere tehnic, operațional, funcțional al cerințelor de siguranță impuse de exploatarea în regim feroviar și nu în ultimul rând și al modului de utilizare de către publicul călător, se arată într-un comunicat Metrorex, conform site-ului Antena3. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net