Sistemul de incalzire al viitorului, reduceti cheltuielile cu 50%!

Eliminarea subvențiilor pentru încălzire va duce la creșterea exponențială a costurilor de încălzire în cazul locuințelor conectate la rețeaua de încălzire a orașului.

În condițiile în care gigacaloria nu va mai fi subvenționată, costurile de încălzire a unui apartament de 2-3 camere vor urca la aproximativ 700-800 lei pe lună. De aceea ne-am gândit să vă aducem în atenție un sistem nou de încălzire care ar putea să rezolve această problemă foarte repede și cu costuri minime. Este vorba despre panourile radiante SUNJOY, o inventie relativ recenta a concernului Sud Coreean ENERGY KOREA, producătorul panoului radiant infraroșu original.

Iată ce am reușit să aflăm despre acest sistem de încălzire revoluționar. Panourile SUNJOY sunt o invenție relativ recentă în domeniul încălzirii, un patent unic în lume care funcționează pe bază de curent electric și oferă o mulțime de avantaje față de toate celelalte sisteme de încălzire tradiționale, avantaje care vor face ca în scurt timp, majoritatea spațiilor de locuit, a spațiilor publice și a halelor industriale să folosească această metodă de încălzire. Majoritatea specialiștilor în domeniu considera acest sistem ca fiind sistemul de încălzire al viitorului

De ce SISTEMUL DE ÎNCĂLZIRE AL VIITORULUI ?

Pentru că acest sistem de încălzire prezintă avantaje extraordinare comparativ cu tot ceea ce mai exista la ora actuală în domeniul încălzirii.

În primul rând, instalarea lor se face foarte simplu, repede, ușor - fără aprobări, autorizații, proiect și timp pierdut, fără șantier și mizerie. Ele funcționează pe bază de curent electric, 220V, fără a fi necesară nici o modificare la rețeaua de curent a casei. Rețeaua nu este suprasolicitată deoarece consumul lor este foarte mic! Costul curentului electric pentru încălzirea unui apartament de 2 camere se ridică în medie la doar 150-200 lei/lună. Pe lângă acest aspect foarte important, panourile SUNJOY au termen de garanție 10 ani - durata medie de viață a unui panou SUNJOY este de 25 ani, fără service și revizii, fără consumabile, fără curățat de calcar, fără curs apa pe la țevi și calorifere, fără schimbat de filtre. Practic, în 25 ani plătiți de 3-4 ori mai puțin decât la o centrala electrică sau pe gaz! În plus, factura de încălzire este cu până la 50% mai mică!

Si asta nu e tot... pe lângă funcția de încălzire, panourile SUNJOY au și un efect terapeutic foarte important. Pe lângă radiația infraroșie care are funcția de încălzire, panourile SUNJOY emit ioni negativi și nanosilver, radiații cu efect terapeutic, dovedit științific prin teste efectuate în cele mai importante instituții de profil din lume. De asemenea, panourile SUNJOY emit radiatie de ioni de argint care au efect sterilizant, antibacterial, EXCEPTIONAL!

Camerele în care exista aceste panouri sunt practic sterilizate, eliminând în procent de 99% viruși, microbi, bacterii. Acest fenomen are loc chiar și atunci când panoul nu este conectat la rețeaua electrică!

Alte efecte importante: elimină praful, mirosurile neplăcute, elimină igrasia, elimină fumul, echilibrează tensiunea arterială, îmbunătățește circulația sanguină, reumatism, boli respiratorii, alergii, insomnie, depresie, previne apariția cancerului, boli geriatrice, etc.

Singura problemă cu care se confrunta panourile SUNJOY este cea a produselor contrafăcute care imită forma, designul și prezentarea, dar care în realitate nu sunt decât niște "reșouri moderne". Datorita prezentării panourilor SUNJOY pe posturile TV cu specific științific ca pe o mare descoperire, un sistem revoluționar de încălzire, au apărut o sumedenie de oportuniști, care folosesc conceptul pentru a înșela oamenii și pentru a vinde produse contrafacute, care nu au nimic în comun cu încălzirea în infraroșu. Este un fenomen generalizat la toate genurile de produse de pe piata... Contrafacerile aduc mari deservicii produsului original deoarece sunt de o calitate îndoielnică și au un randament mult inferior panourilor SUNJOY, iar oamenii nu spun că au cumpărat un produs ieftin și prost, ci spun că panourile radiante nu sunt bune, fără a ști că defapt în realitate, nici măcar nu au un panou infraroșu!

Cei ce se decid în achizitionarea unui astfel de produs, trebuie să se asigure că au cumpără un panou SUNJOY original. Acest lucru se poate face accesând site-urile  www.sunjoy.ro  sau www.helvetic-impex.ro sau telefonic la numarul 0755.098.489 și cerând coordonatele distribuitorului autorizat din orașul tău de reședință

cub camelia șucu (1) png
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
cub lia bugnar theo rose png
cub ioana nastase png
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg
ispite masculine insula iubirii sezonul 6 jpg
Kirstie Alley jpg
cub emma corrin png
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
femeie vaccin jpg
calendar ortodox 2021 7 decembrie sf filofteia de la arges icoana de sorin vintzeanu jpeg
accident pasajul unirii 6 decembrie 2022 (7) png
index jpg
mititelu jr 3 jpg
cap Charles III   GettyImages 1243368615 jpg