Site-ul unei şcoli, plin cu anunţuri erotice. Uite ce a urmat


    Directoarea şcolii a fost demisăFoto Click!
Directoarea şcolii a fost demisăFoto Click!

Conducerea Inspectoratului Şcolar Constanţa a decis demiterea directoarei şcolii generale "Ion Borcea", din Agigea, Doiniţa Sârbu, după ce, pe site-ul unităţii, au apărut mai multe anunţuri erotice.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa, demiterea va intra în vigoare din 13 mai, urmând ca până atunci Consiliul de Administraţie al şcolii să îşi aleagă un nou director, având în vedere că nu există adjunct şi nu ar fi avut cine să ocupe această funcţie în cazul unei demiteri imediate.

Directoarea a spus reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar că nu ştie cum au ajuns acele anunţuri pe site-ul unităţii de învăţământ şi că cel care se ocupa de pagina web este informaticianul şcolii.

Astfel, pe site-ul şcolii "Ion Borcea", pe lângă informările legate de deciziile unităţii şcolare şi de rezultatele elevilor la învăţătură, exista o rubrică de anunţuri unde erau câteva zeci de mesaje pentru cumpărarea de servicii de escortă sau masaj erotic. În prezent, site-ul respectiv nu mai este funcţional, potrivit Mediafax.

Conducerea şcolii a deschis o anchetă pentru a stabili cum au apărut aceste anunţuri pe site. De asemenea, şi poliţiştii constănţeni au fost sesizaţi în legătură cu acest caz, urmând să înceapă verificările.

cub bia khalifa fulgy png
horoscop 26 martie jpg
oana zavoranu si sotul
cub ravan popescu png
cub daniel nuță png
narcisa suciu si Daria jpg
carina veghiu jpg
atac armat jpg
image
image
image
image
image
image
zapada buzauB jpg
atac armat jpg
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
femeie frig casa jpeg
Terminator jpg