ŞOCANT! Bebeluş de două luni bătut de părinţi până a intrat în comă

Ultima actualizare:

Copilul a fost preluat ieri de o ambulanţă şi dus la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, unde medicii au constatat numeroase urme de violenţă pe corp.

“Copilul a fost adus în stare de comă, iar la tomograf a fost evidenţiată o hemoragie cerebrală. S-a mai constatat existenţa unor fracturi costale şi a altor leziuni traumatice. Copilul fost transferat la Secţia de neurochirurgie a unui spital din Timişoara, pentru tratament de specialitate”, a declarat, luni, directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Arad, Adrian Wiener, potrivit Mediafax.

Părinţii micuţului au susţinut în faţa poliţiştilor că urmele de violenţă se datorează faptului că acesta a căzut din pătuţ. Cei doi sunt acum cercetaţi penal pentru lovituri şi alte violenţe.

Conducerea Direcţiei Generale pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Arad a anunţat începerea unei anchete, mai ales că cei doi concubini, în vârstă de 21 şi 27 de ani, mai au patru copii mici, iar ambii sunt şomeri şi trăiesc doar din alocaţiile copiilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net