Şocant! Elevă desfigurată de propriul învăţător

Învăţătorul, Marin Dumitru, de la Şcoala cu clasele I-VIII din comuna Călineşti, este acuzat că a bătut o elevă de 8 ani până i-a scos un dinte. Totul s-a petrecut în timpul orelor de curs. Motivul dezlănţuirii profesorului nu este cunoscut deocamdată, dar a fost formată o comisie care să ancheteze acest caz.

Părinţii copilei nu vor să lase lucrurile aşa şi au depus mai multe plângeri pe numele învăţătorului, atât la şcoala din localitate, cât şi la Inspectoratul Şcolar, Poliţie şi Prefectură.

Cazul a ajuns la urechile inspectorului şcolar general Teleorman, Constantin Amarie, care condamnă cele petrecute.

„Cum poţi să baţi un copil încât să-şi piardă un dinte? E chiar de neînţeles pentru mine aşa ceva. Dacă fetiţa şi-a pierdut un dinte e clar că bătaia a fost de o duritate deosebită. Din păcate, potrivit legislaţiei, Inspectoratul Şcolar nu poate să intervină în cercetare. Totul cade în sarcina Comisiei de disciplină şi Consiliului de administrare al şcolii, în virtutea principiului descentralizării.Din punctul meu de vedere asemenea fapte ar trebui pedepsite cu înlăturarea din sistemul de învăţământ. Nu este de conceput ca un învăţător să bată un copil”, a declarat Constantin Amarie, inspector general şcolar Teleorman.

Potrivit Inspectorului general, Constantin Amarie, acesta nu a mai avut până acum reclamaţii de acest gen.

Acest caz vine la mai puţin de o lună după ce un alt elev de 15 ani a fost bătut cu pumnii şi picioarele, în timpul unei pauze, de către profesorul de matematică de la şcoala la care învaţă.

Mai mult decât atât, câteva ore mai târziu, elevul a fost din nou bătut, aruncat din microbuzul şcolar şi abandonat pe câmp, în frig şi zăpadă, de către acelaşi profesor. Din păcate, Comisia de disciplină a şcolii care a anchetat acel caz a dat câştig de cauză profesorului.

Astfel că profesorul de matematică a fost declarat nevinovat de respectiva comisie, iar acum predă nestingherit.

3 alina ceusan 2 jpg
Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg
front brad pitt gettyimages copy jpeg
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
anca serea fiica jpg
vlăduța lupău png
293172253 1378552842655773 4982117340242158991 n jpg
image
image
image
image
tragedie cobadin jpg
donald trump jpeg
image png
China Taiwan şi SUA adversari FOTO SHUTTERSTOCK
foto1 profimedia 0335766210 jpeg
paianjen jpg jpeg