Șocant! Florin Piersic se strâmbă într-un selfie cu Cristian Pomohaci


    Cristian Pomohaci, fost preot acuzat că ar fi întreținut relații sexuale cu un minor, i-a cerut lui Florin Piersic să facă un selfie împreunăFOTO: Click!
Cristian Pomohaci, fost preot acuzat că ar fi întreținut relații sexuale cu un minor, i-a cerut lui Florin Piersic să facă un selfie împreunăFOTO: Click!

Fostul preot ortodox şi cântăreţ de muzică populară Cristian Pomohaci a fost la Cluj, pe 27 iulie, unde l-a întâlnit pe marele actor Florin Piersic (83 de ani). Preotul acuzat că ar fi întreținut relații sexuale cu un minor i-a cerut lui Florin Piersic (83 de ani) să facă un selfie împreună.

Este greu de văzut. Un filmuleț care circulă pe Internet te lasă fără cuvinte. Marele nostru actor Florin Piersic se strâmbă într-un selfie cu Cristian Pomohaci.

Preotul acuzat că ar fi întreținut relații sexuale cu un minor i-a cerut lui Florin Piersic (83 de ani) să facă un selfie împreună. ”Mărgelatu” nu a refuzat, așa cum  face cu orice admirator. Filmulețul rezultat este greu de privit. Marele actor face tot ce îi spune ”părintele”: se strâmbă, scoate limba, salută admiratorii.

Florin Piersic este foarte respectuos cu fostul preot, acum caterisit pentru relații sexuale cu cu un băiat. I se adresează cu dumneavoastră și îi spune părinte.

Cine este Cristian Pomohaci

Cristian Pomohaci este un fost preot ortodox şi cântăreţ de muzică populară şi religioasă din România. În anul 2017, a fost acuzat de relaţii sexuale cu un minor, iar Sinodul Mitropolitan al Mitropoliei Ardealului la- caterisiit, având în vedere gravitatea faptelor.

Înregistrările audio și mărturiile băieților care au făcut sex cu preotul au oripilat o țară întreagă. Însă, cristian Pomohaci continuă să colinde țara și să cânte muzică populară.

Citește și

Preotul Pomohaci poartă încă sutană

Florin Piersic se resimte după operaţia de la picior. Spectatorii nu l-au văzut niciodată aşa

zodia singura de sarbatori jpg
FotoJet jpg
cub cristina spatar png
Nicolae si Elena Ceausescu jpg
cub catalin botezatu dubai png
foto sex jpeg
Parcare cu panouri solare FOTO Shutterstock
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
image
adevarul.ro
image
image
image
image
eren yilmaz tiktok jpg
bani plati stare de urgenta jpeg
regele mihai si regina ana jpg
Parcare cu panouri solare FOTO Shutterstock
Tăierea porcului de Crăciun. Sursă foto: Pixabay
foto schengen jpg