Șocant! I-a tăiat gâtul pe holul școlii. Agresorul, reținut pentru 24 de ore

simeon stalpnicul png

Incident grav la un liceu agricol din Râmnicu Vâlcea. Un elev a fost înjunghiat în gât, azi dimineață, pe holul școlii, chiar de către un coleg.

UPDATE 17.30: Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore, anunță Agerpres, care o citează pe Alina Teodorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea. 

Adolescentul are 16 ani și se află în stare gravă. În acest moment, se află în sala de operație a Spitalului Județean din Râmnicu Vâlcea.

Atacul asupra lui a fost dat cu puţin timp înainte de prima oră de curs, în jurul orei 8.00, de către un coleg de 17 ani. Cei doi au discutat aprins despre iubita unuia dintre ei. 

Liceul nu are pază, astfel că tânărul a intrat fără probleme cu acel cuțit în incintă, pe care-l adusese intenționat, divergențele dintre ei fiind  mult mai vechi.

Potrivit conducerii școlii, gardienii au fost înlocuiți cu un sistem de supraveghere video. Atacatorul a fost luat de polițiști, în timp ce victima a fost dusă de urgență la spital.

”A fost stabilizat și se află în operație. A suferit o leziunea cervicală pe partea stângă, dar și la nivelul  antebrațului stâng”, a explicat Florin Nicoale, șeful UPU al spitalului.

Bancnotele care valorează 1800 de lire
Ceapă
bacteria care te poate ucide
Kanye West si Julia Fox jpg
Zile libere legale în 2023
9 semne că partenerul tău este potrivit pentru tine. Sursă foto: Pixabay
pele gettyimages 841963610 jpeg
Doliu in perioada Craciunului
rugaciune credinta lumina paste shutterstock 712661815 jpeg
soldati marele razboi foto imagoromaniae jpg
image
image
image
image
Ceapă
bacteria care te poate ucide
Bancnotele care valorează 1800 de lire
calendar ortodox 2022 4 decembrie sfanta mare mucenita varvara  jpg
Zile libere legale în 2023
pele gettyimages 841963610 jpeg