Şocant! Încă o femeie a fost ucisă ca actriţa de la Satu Mare

Ultima actualizare:

    Actrita Gabriela Dorgai a fost ucisa cu sange rece, apoi violata
Actrita Gabriela Dorgai a fost ucisa cu sange rece, apoi violata

Au apărut noi detalii în cazul actriţei ucise de la Satu Mare. Potrivit România TV, un caz asemănător s-a petrecut la Budapesta, iar anchetatorii din Ungaria cred că ar fi vorba de acelaşi asasin, criminalul acţionând în acelaşi mod. Urmează însă ca probele ADN de la locul ambelor tragedii să fie comparate. Până acum, 100 de suspecţi au fost audiaţi.

Anchetatorii presupun că ucigaşul actriţei de la Satu Mare o cunoştea pe victimă. Potrivit necropsiei, Gabriela Dorgai a fost ucisă, apoi violată. Criminalul încă nu a fost prins, dar poliţiştii au audiat până acum în jur de 100 de persoane. Jurnaliştii unguri de la Blikk.hu lansează următoarea ipoteza: ucigaşul actriţei Gabriela Dorgai ar fi un criminal în serie, arătând că în Budapesta a avut loc anul trecut o crimă similară iar autorul încă nu a fost prins.

Kardosné Gyurik Krisztina, în vârstă de 36 de ani, a fost ucisă pe malul Dunării din Budapesta. Aceasta alerga, iar la un moment dat a fost prinsă, violată şi ucisă. Ambele victime, atât Kardosné Gyurik Krisztina cât şi sătmăreanca Gabriela Dorgai au fost găsite pe jumătate dezbrăcate, de la brâu în jos, cu un singur pantof. Ambele victime au murit prin asfixiere mecanică. Victima din Ungaria avea semne pe mâini care arată că ar fi fost și legată.

Chiar dacă a trecut mai bine de un an de la crima din Ungaria, autorul încă nu a fost identificat. Polițiștii maghiari au reușit să identifice probe ADN provenind de la două persoane, însă nu se cunosc alte detalii despre acestea. Polițiștii maghiari nu exclus posibilitatea ca autorul sau autorii crimei să fie aceiași. De când s-a întâmplat tragedia din Satul Mare, domneşte teroarea şi după lăsarea întunericului, locuitorii nu mai au curajul să stea pe străzi, mai ales că asasinul, posibil violator în serie, este încă în libertate.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net