Șocant! Om al străzii, bătut cu bâtele de 3 adolescenți, în Timișoara

Scene de o cruzime rară, chiar în noaptea de Ajun, pe o stradă din Timișoara: trei adolescenți de 11, 13 și 15 ani au bătut cu bâtele un om al străzii, care dormea printre tarabele comercianților. Imaginile au fost surprinse de o cameră de supraveghere și au ajuns în atenția Poliției, care a deschis o anchetă.

Foto: tion.ro
Foto: tion.ro

Potrivit tion.ro, totul s-a petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, în Piața Doina din Timișoara. Prima dată sărmanul om a fost atacat în jurul orei 3 de către adolescenți. L-au lovit cu bâtele, l-au fugărit prin piață și pe stradă. În imaginile cu un puternic impact emoțional, pare că bărbatul aleargă complet dezbrăcat. A scăpat de bătăuși datorită oamenilor care locuiesc în zonă și au intervenit pentru a-l apăra. Însă asta doar pentru moment.

Adolescenții l-au bătut de trei ori într-o noapte

O oră mai târziu, bătăușii s-au întors și i-au aplicat o nouă serie de lovituri. Vecinii au interveni din nou și adolescenții au fugit. Dar s-au întors pentru a treia oară, în jurul orei 7 dimineața, și l-au agresat din nou. De această dată, bărbatul a fost apărat de comercianții care își făcuseră apariția în piață.

Victima în vârstă de aproximativ 40 de ani are nasul rupt și a fost lovit puternic în zona superioară a corpului. Din primele informații, se pare că ar suferi și de probleme psihice. Martorii au declarat că nu-i cunosc pe cei trei copii, însă bănuiesc că locuiesc undeva în zona Căii Șagului.

„În urma unui articol apărut în presa locală cu privire la faptul că 3 copii ar fi agresat o persoană fără adăpost, la data de 27 decembrie a.c., polițiștii timișoreni s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de «lovire sau alte violențe». În acest sens, se fac cercetări în vederea identificării persoanelor implicate și luarea măsurilor legale care se impun”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș pentru Tion.

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net