Șocant! Tânăr de 22 de ani din Maramureș, decapitat în urma unui accident rutier groaznic

Ultima actualizare:

    BMW-ul s-a înfipt într-un stâlp de electricitateFoto: observatornews.ro
BMW-ul s-a înfipt într-un stâlp de electricitateFoto: observatornews.ro

Pasiunea pentru caii putere i-a fost fatală unui tânăr în vârstă de 22 de ani din Maramureș. Aflat la volanul unui BMW, acesta a pierdut controlul volanului și s-a înfipt într-un stâlp de electricitate. În urma impactului, șoferul a fost de nerecunoscut!

Prietenii spun că Vlăduț Codrea s-a chinuit doi ani să obțină permisul auto. A reușit abia la sfârșitul lunii februarie și de atunci era aproape nelipsit de la volanul BMW-ului său. În ziua fatidică, șoferul începător din Berbești circula cu o viteză amețitoare prin localitate. La un moment dat, mașina a derapat, a lovit un autoturism parcat în afara părții carosabile și de acolo a intrat într-un stâlp de electricitate, pe care l-a rupt. 

Impactul a fost mortal   

Impactul a fost devastator: motorul BMW-ului a fost aruncat la câțiva metri distanță, iar Vlăduț Codrea a rămas prins între fiarele contorsionate ale mașinii. Băiatul cu greu mai putea fi recunoscut după impact, iar martorii au rămas îngroziți atunci când au văzut starea în care era tânărul şofer. Se pare că acesta a fost decapitat, ceea ce a făcut ca manevrele de resuscitare să fie inutile, scrie observatornews.ro.

Tânărul a murit pe loc, iar intervenţia salvatorilor a fost îngreunată de cablurile de curent active, care au fost rupte de pe stâlpul spulberat de autoturism şi care atingeau maşina. Potrivit polițiștilor, accidentul ar fi avut loc din cauza vitezei excesive. 


    Vlăduț era mândru de mașina luiFoto: Facebook
Vlăduț era mândru de mașina luiFoto: Facebook

Prietenii lui Vlăduţ Codrea au postat numeroase mesaje de adio pe Facebook, la scurt timp după ce au aflat de teribilul accident în care amicul lor şi-a pierdut viaţa. ”Drum lin spre Cer, Vlăduţ Codrea”, ”Nu pot să cred! Odihnă veșnică, suflet drag. Ai fost un băiat minunat” sunt doar două din mesajele celor care l-au cunoscut. Pe profilul său de Facebook, Vlăduţ apare în mai multe fotografii, dar de fiecare dată lângă maşina sa, un BMW seria 3. 

Citește și: 

Accident spectaculos la Ploiești. Un tramvai lovit de un BMW a deraiat și a ajuns într-un parc

O fată de 18 ani şi iubitul ei de 21 au murit într-un accident petrecut pe DN1A. Mașina s-a rupt în două

image
image
image
image
image
image
storm 4651306 1280 jpg
1 iunie la MAI jpg 1 jpg
muntele everest gunoaie jpg
sokoke pisica png
bugatti residences0profimedia jpg
3 Wednesday Addams   Official Teaser   Netflix 1 41 screenshotJPG jpg