Şocant! Un bărbat a murit în timp ce era urmărit de poliţiştii ieşeni


    Victimele au ajuns la spital
Victimele au ajuns la spital

Un accident soldat cu un mort a avut loc luni după-amiază în localitatea ieşeană Târgu Frumos. Incidentul s-a produs în urma unei urmăriri a unei patrule de Poliţie.

Constantin B., de 29 de ani, din Cotnari, cunoscut cu antecedente rutiere, a fost văzut de poliţişti la intrarea în Târgu Frumos depăşind linia continuă. Acesta conducea un ATV, iar oamenii legii au pornit în urmărirea lui. "Nu a oprit la semnalele poliţiştilor, continuându-şi drumul cu viteză excesivă", au explicat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Tânărul a intrat cu ATV-ul pe un drum lateral, a derapat izbindu-se de un stâlp de iluminat din beton. A murit în scurt timp la spital. Din primele cercetări, oamenii legii au respectat procedurile de urmărire. Cercetările continuă în acest caz.

O urmărire ca-n filme s-a încheiat tragic pentru un bărbat luni, în jurul orei 16.00. Acesta a depăşit pe linie continuă în zona oraşului Târgu Frumos, iar o patrulă de Poliţie a pornit în urmărirea lui.

ATV-ul condus de bărbat s-a izbit de un stâlp de iluminat, iar acesta a decedat în drum spre spital. Poliţia a început o anchetă.

cub toma caragiu png
cub irina margareta nistor png
cub horoscop iertare png
Prințul Harry jpg
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
cub adriana iliescu și eliza png
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 7 februarie sfantul partenie png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Icoana Basilica ro webp
Papa Francisc Captură video jpg
Marile lanțuri de magazine spun că nu duc lipsă de alimente jpeg
zura jpg