Şofer amendat de 4 ori după ce s-a certat cu poliţiştii

Ultima actualizare:

Scandal cu politiştii de la Rutieră, în centrul Capitalei. Un şofer care a fost oprit în trafic a sunat la 112 să reclame că agentul este băut şi că îl abuzează. Au urmat două ore de acuzaţii și injurii, iar la final, şoferul nemulţumit a fost amendat de 4 ori, inclusiv pentru că a apelat numărul de urgenţă fără motiv.

În apărarea sa, tânărul susţine că are o filmare în telefon, care demonstrează clar comportament abuziv al agentului, informează Antena3.ro.

Șoferul a fost tras pe dreapta la un control de rutină, în Piața Universității din Capitală. Nemulţumit ca agentul a stat prea mult la mașină să completeze procesul verbal, tânărul a sunat la 112 și a reclamat ca este abuzat de un polițist băut. Apoi a urmat un schimb dur de replici.

Şoferul a fost amendat cu 800 de lei pentru jignirea poliţistului şi a rămas fără permis de conducere pentru ca a refuzat să meargă la sediul poliţiei. 

În apărarea sa, bucureșteanul spune că poliţiştii au comis un abuz şi că i-a filmat cu telefonul mobil cum mâncau în mașină, în timp ce el aștepta să primească procesul verbal.

În final, pe lângă amenda de 800 de lei pentru jigniri, şoferul a mai fost sancționat și pentru că vorbea la telefon și nu avea trusa medicala. Mai mult, are de achitat 500 de lei pentru că a sunat fără motiv la 112. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net