Șofer care consumase alcool și cocaină, oprit cu 8 focuri de armă de către polițiștii din Constanța

Ultima actualizare:

Poliţiştii constănţeni au tras opt focuri de armă, sâmbătă dimineaţă, pentru a opri o maşină care a refuzat să respecte semnalul oamenilor legii. Şoferul nu avea permis şi era şi băut, fiind dus la spital pentru recoltarea de probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Ulterior, poliţiştii au descoperit că acesta consumase cocaină. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore.

UPDATE: „În urma testării rapide pentru substanţe psihoactive, rezultatul a reieşit pozitiv pentru cocaină şi barbiturice. De asemenea, bărbatul se afla sub măsura controlului judiciar, pentru furt calificat şi conducere fără permis, fapte săvârşite în luna iunie a acestui an”, a transmis IPJ Constanţa. El a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de duminică să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Bărbatul nu avea nici permis de conducere

ŞTIREA INIŢIALĂ: Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, sâmbătă, în jurul orei 7.40, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Constanţa au făcut semnalul de oprire pentru un şofer care se deplasa în municipiu. Întrucât acesta nu s-a conformat indicaţiilor poliţiştilor, refuzând să oprească, poliţiştii au plecat în urmarirea sa. Pentru a opri autoturismul, poliţiştii rutieri au tras opt focuri de armă, atât în plan vertical, cât şi în direcţia anvelopelor. Precizăm faptul că s-au înregistrat doar avarii la nivelul autoturismului, fără a exista victime omeneşti”, a transmis IPJ Constanţa.

Sursa citată menţionează că după ce maşina a fost oprită, cei doi ocupanţi au încercat să fugă, dar poliţiştii i-au prins în scurt timp. Anchetatorii au stabilit că la volan se afla un bărbat, de 37 de ani, care nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice (0.46 mg/l în aerul expirat). El a fost dus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Citește și:

Pacient de la Psihiatrie, mort după ce a fost bătut de un asistent medical. Procurorii au deschis o anchetă

VIDEO Cursa nebună a şoferului care a distrus barierele la calea ferată din Brăneşti: a făcut accident în aceeaşi zi

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net