╚śofer ├«mpu╚Öcat dup─â o urm─ârire ca ├«n filme cu Poli╚Ťia. B─ârbatul, un interlop condamnat pentru trafic de minori ╚Öi r─âpire

image
FOTO: Radar Boto┼čani Oficial

Ac╚Ťiune ca ├«n filmele de profil pe str─âzile din Boto╚Öani, dup─â ce un b─ârbat a fost urm─ârit de oamenii legii pentru vitez─â mare. B─ârbatul a circulat ├«n continuare cu vitez─â ┼či nu a oprit la semnalele poli┼úi┼čtilor, iar ├«n timpul urm─âririi a ├«ncercat s─â se izbeasc─â cu ma┼čina ├«n autospecialele Poli┼úiei.

Incidentul a avut loc joi, 17 decembrie, ├«n ora┼čul Fl─âm├ónzi, jude┼úul Boto┼čani. Poli┼úi┼čtii din Fl─âm├ónzi au fost anun┼úa┼úi prin sta┼úie de oamenii legii din jude┼úul Ia┼či, c─â se afl─â ├«n urm─ârirea unui autoturism cu vitez─â al c─ârui ┼čofer nu a oprit la semnalele acestora. Se b─ânuia c─â acesta ar fi sub influen┼úa b─âuturilor alcoolice.

Urmărire ca în filme în Botoșani

Ajuns pe raza localit─â┼úii Fl─âm├ónzi, ┼čoferul a fost urm─ârit de trei autospeciale de Poli┼úie. ├Än loc s─â opreasc─â, acesta a ├«ncercat s─â se izbeasc─â cu autoturismul ├«n ma┼činile Poli┼úiei. Atunci, oamenii legii au deschis focul ├«n plan vertical ┼či mai apoi c─âtre ro┼úile ma┼činii urm─ârite.

┼×oferul a fost atins de cartu┼če, a pierdut controlul asupra volanului ┼či a ajuns cu ma┼čina ├«n ┼čan┼ú. ├Än ciuda manevrelor de resuscitare, b─ârbatul a murit. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe l├óng─â Tribunalul Boto┼čani ╚Öi se investigheaz─â modul ├«n care au ac╚Ťionat poli╚Ťi╚Ötii.

Cine este bărbatul împușcat în urma urmăririi

B─ârbatul avea 34 de ani ╚Öi se nume┼čte Marius Constantin V├óntu. Acesta este originar din jude┼úul Ia┼či ┼či era recidivist. El a fost condamnat, ├«n trecut, pentru trafic de persoane ┼či trafic de minori.

Marius Constantin V├óntu a fost condamnat definitiv, ├«n 2015, fiind acuzat ├«ntr-un dosar de trafic de persoane ┼či trafic de minori. Arestat preventiv ├«n acel dosar ├«nc─â din 2013, individul a fost eliberat condi┼úionat ├«n 2017 ┼či s-a ├«ntors ├«n localitatea sa de ba┼čtin─â, Popricani, jude┼úul Ia┼či.

Potrivit deciziei de condamnare din 2015, individul a fost g─âsit vinovat pentru racolarea a trei victime, una dintre ele de doar 14 ani la momentul faptei. Potrivit unor surse juridice, Marius V├óntu a fost condamnat pentru c─â, ├«n perioada 2009 ÔÇô ianuarie 2010, a recrutat o copil─â de clasa a VIII-a, pe care a obligat-o s─â se prostitueze ├«n Atena, Grecia.

De asemenea, ├«n perioada septembrie ÔÇô decembrie 2012 a recrutat o t├ón─âr─â din Ia┼či, care lucra ca educatoare ├«n Milano. Victima a fost abordat─â de individ pe Internet ┼či a fost convins─â s─â se mute cu acesta, ├«n Germania.

Acolo, a aflat c─â V├óntu e c─âs─âtorit ┼či a ajuns, ├«n scurt timp, s─â se prostitueze ├«n mai multe bordeluri din Germania. Acela┼či individ a fost acuzat c─â a r─âpit o alt─â t├ón─âr─â, pe care a dus-o mai ├«nt├ói la Bac─âu, dup─â care ├«n Germania, unde s-a prostituat.

Citește continuarea și vezi video pe Adevărul.ro.

anamaria prodan3 png
1 meghan kate jpg jpeg
bravo ai stil foto facebook 40288700 (1) webp
IMG 0810 jpg
lacul vidra PNG
goia voltaj jpg
Vladimir Putin epa-efa Sankt Petersburg
colaj grecia jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Neversea2019 0706 184002 9091 AH   WEB size  jpg
foto1 front medvedev epa efe jpg
inchisoare shutterstock 1030254055 0 jpeg
1 meghan kate jpg jpeg
lacul vidra PNG
Vladimir Putin epa-efa Sankt Petersburg