Şoferul băut a omorât şase oameni şi a lăsat orfan un copil


    Raluca Moişanu
Raluca Moişanu

Ce tragedie! Una dintre femeile rănite grav în urma accidentului produs în noaptea de 29/30 iunie pe DE 581, pe raza localităţii Bădeana, a murit după o săptămână. Este vorba de Raluca Moişanu, tânăra de 34 de ani, care se întorcea alături de familie şi prieteni din concediul petrecut în Grecia, scrie adevarul.ro.

Tânăra fusese transportată în stare gravă la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi. Moartea tinerei adânceşte tragedia care a lovit această familie, soţul femeii murind în teribilul accident, singura supravieţuitoare fiind fiica acestora, o fetiţă de 13 ani. Raluca şi soţul ei, Cătălin, lucrau în domeniul IT, fiind manager de top în Iaşi. Petrecuse concediul alături de fetiţă şi o altă familie din Iaşi în Grecia.

În noaptea de 29/30 iunie se întorceau spre casă, la Iaşi. La mai puţin de 100 de kilometri de casă, drumul le-a fost curmat de un şofer beat, care gonea nebuneşte pe şosea, alături de prietenii cu care se întorcea de la discotecă. Şoferul care a provocat carnagiul avea o alcoolemie de 1,30 g alcool pur în sânge. În accident au murit şase persoane, iar alţi şase au fost răniţi.

cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
cub lia bugnar png
george burcea lurch jpg
horoscop jpg
parlamentul european profimedia  jpg
cub lensa animat gif
celine dion jpeg
cub Andreea Perju png
image
image
image
image
image
image
Buzau 1 jpg
parlamentul european profimedia  jpg
calendar ortodox 2021 9 decembrie sfintii ioanchim si ana zamislirea fecioarei maria jpeg
cub niculae bădălău png
cub lensa animat gif
cub camelia șucu (1) png