Șoferul din Slatina care a omorât un bărbat pe trecerea de pietoni avea permisul reținut după ce mai călcase un om, în 2019

23 august 2021
article img
Şoferul care a spulberat un pieton pe trecere, în Slatina, avea permisul reţinut din 2019 după ce lovise un alt pieton şi fugiseFoto: captură Observator

Inconștieță și lipsă de orice remușcare! De asta a dat dovadă un șofer inconștient care a omorât un bărbat pe trecerea de pietoni, sâmbătă (21 august), în Slatina. Ce e și mai șocant este că Împotriva sa nu s-a luat până acum nicio măsura preventivă, deși nu e la prima abatere.

Un bucureştean a murit după ce a fost lovit de o maşină pe o trecere de pietoni din Slatina. onform datelor furnizate de Poliţia Judeţeană Olt, accidentul s-a produs, sâmbătă, pe strada Cireaşov din Slatina. Oamenii legii au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din municipiul Slatina şi un pieton, respectiv un bărbat, în vârstă de 68 de ani, din municipiul Bucureşti. În urma coliziunii, pietonul a decedat”, au transmis poliţiştii. Șoferul nu consumase alcool.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum tânărul de 25 de ani se apropie cu viteză de trecerea de pietoni pe care deja se afla victima, nu frânează și îl proiectează pe bărbatul de 69 de ani la câțiva metri înălțime.

Șoferul criminal este recidivist

Acum, noi informații șocante ies la iveală despre șoferul criminal. Se pare că acesta e un recidivist, obișnuit cu lovirea pietonilor. Tânărul avea permisul reţinut din 2019, dar le-a spus poliţiştilor că poate circula cu o dovadă obţinută de la procurorul care ancheta accidentul din 2019. Atunci a lovit un pieton şi a fugit de la locul accidentului, scrie observatornews.ro.

Cum a fost posibil să circule cu o dovadă atât de mult timp? Pandemia i-a fost de ajutor şi faptul că în starea de urgenţă şi în starea de alertă legislaţia s-a schimbat continuu şi nu a mai fost nevoit să meargă în faţa oamenilor legii pentru reînnoirea acestei dovezi.