"Somnorosul de la Cotroceni" îi încaieră pe Băsescu şi Iohannis


    Fostul preşedinte al României a declarat că, dacă era el în locul lui Iohannis, l-ar fi demis pe «somnorosul de la Cotroceni»
Fostul preşedinte al României a declarat că, dacă era el în locul lui Iohannis, l-ar fi demis pe «somnorosul de la Cotroceni»

Dan Mihalache, “somnorosul de la Cotroceni”, n-ar fi dormit prea mult dacă şeful lui era fostul preşedinte al României. Traian Băsescu a comentat cu mult umor fotografiile publicate în exclusivitate de Click!

Şeful Cancelariei Prezidenţiale, Dan Mihalache, are mare noroc cu preşedintele Klaus Iohannis. Acesta este o fire înţelegătoare şi nu a fost deranjat când şi-a văzut subalternul dormind dus în timpul vizitei oficiale la Belgrad, în sala în care se aflau şi oficialităţi sârbe.

Consilierul prezidenţial  Dan Mihalache a fost fotografiat prăbuşit pe scaun la o întâlnire în Serbia
Consilierul prezidenţial Dan Mihalache a fost fotografiat prăbuşit pe scaun la o întâlnire în Serbia

Însă, dacă preşedinte ar fi fost Traian Băsescu, Mihalache ar fi fost trezit de mult. Doar pentru a fi dat afară. Asta a declarat fostul preşedinte într-un interviu la B1 TV. “Am văzut poza. Te gândeşti că a făcut infarct şi ăştia nu ne-au zis. Când ai un tête-à-tête, restul delegaţiei zbârnâie. Consilierii au ca misiune să extindă aria de informare. Aduceţi-vă aminte de începutul consilierilor mei: Pleşu, Weber. Sfârşitul: Chifu, Dinu, Fota. Eu i-aş fi oprit măcar un an. Consilierii trebuie să intre în priză automat”, a spus fostul şef al statului. Întrebat de moderator ce ar fi făcut ca preşedinte în exerciţiu, dacă l-ar fi demis, Traian Băsescu a răspuns scurt: “O, da!”.


    Foto: AP
Foto: AP

Klaus Iohannis nu vrea să-și supere subalternul

Președintele Klaus Iohannis a avut nevoie de opt zile ca să aibă prima reacție pe marginea scandalului declanșat de fotografiile care-l înfățișează pe Dan Mihalache dormind dus. Chiar dacă este vorba de șeful Cancelariei Prezidențiale, Iohannis nu a găsit nimic nelalocul lui în ipostaza jenantă în care a fost surprins Mihalache. De altfel, și reacția șefului statului a venit în urma unei întrebări.

”Pur întâmplător, eu sunt parte, poate chiar parte centrală la toate aceste întâlniri și pot să vă spun că la nici o întâlnire nu am constatat o astfel de poziție. Dacă între întâlniri omul e în pauză, atunci cred că e cel puțin inadecvat să fie fotografiat și să se creeze impresia că cineva din staff-ul meu doarme în timpul unei întrevederi oficiale”, a spus Iohannis, întrebat într-o conferință de presă, cum caracterizează această fotografie.

cub anamaria prodan png
cub horoscop 1 gif
catalin remus avocatul31 jpg
foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
cub catalin botezatu png
Oraș plutitor Foto AT Design Office via The sun webp
 Razboi Rusia Ucraina elicopter rusesc de recunoastere şi atac Kamov Ka-52 Alligator in misiune de lupta in Ucraina 27-28 mai 2022 FOTO Profimedia / Ministerul rus al Apărării
image
image
image
image
Culoarea anului 2023 - Viva Magenta, sursă foto: Captură Instagram Pantone
calendar ortodox 2021 5 decembrie sfantul cuvios sava cel sfintit jpeg
shutterstock 2211785457 jpg
foto3 timisoara INQUAM Photos Virgil Simonescu jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg