Sora lui Baloo a plâns lângă ursuleţul operat

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Îl durea îngrozitor când încerca să mănânce. Ursuleţul Baloo, salvat de pe proprietatea Clanului Cămătarilor, a trecut printr-o operaţie de îndepărtare a unui chist în zona gâtului. Sora lui a scâncit tot timpul şi l-a păzit până s-a trezit.

Scene dramatice, luni, la Zoo Bucov. Cei doi ursuleţi luaţi de la Nuţu Cămătaru au fost despărţiţi pentru circa o oră, timp în care medicii de la Vier Pfoten l-au operat pe Baloo, "băieţelul" de circa doi anişori.

Au adus o clinică mobilă, l-au anesteziat printre gratii, apoi i-au ras blăniţa din jurul rănii şi l-au operat ca pe un copil. Ursuleţul a fost şi sterilizat în timp ce se afla sub anestezie. În tot acest timp, sora lui s-a plimbat agitată prin cuşcă.

Operaţia a durat o oră

simeon stalpnicul png

Când Baloo a fost readus în cuşcă, ea l-a păzit cu botul printre gratii, până când ursuleţul s-a trezit. După ce totul s-a terminat cu bine şi celor doi le-a revenit cheful de joacă, administratorii i-au transferat din cuşca de circa 150 de metri, într-un spaţiu de 8.000 mp.

Este prima oară când calcă pe pământ, după ce s-au născut şi au crescut pe cimentul rece şi murdar de pe proprietatea Cămătarilor. După o perioadă de acomodare cu spaţiul imens, unde există copaci şi un bazin cu apă, cei doi ursuleţi fraţi vor împărţi "domeniul" cu două ursoaice adulte ale Grădinii Zoologice Bucov.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net