Sorana Cîrstea – Iga Swiatek, meciul anului în tenisul românesc! Suma uriașă pusă la bătaie

Ultima actualizare:

Meci regal astăzi la Indian Wells pentru iubitorii tenisului cu o româncă în prim plan. Sorana Cîrstea (32 de ani, 83 WTA) o întâlnește pe Iga Swiatek (21 de ani, 1 WTA), în sferturile de finală ale marelui turneu american de la Indian Wells. Click! Îți spune tot ce trebuie să știi despre meci.

Sorana Cîrstea – Iga Swiatek, meciul anului în tenisul românesc
Sorana Cîrstea – Iga Swiatek, meciul anului în tenisul românesc

Sorana Cîrstea a ajuns în sferturile Indian Wells după ce a trecut de Kimberly Birrell, 6-3, 6-2, Madison Keys, 6-1, retragere, Bernarda Pera, 6-3, 6-1, și Caroline Garcia, 6-4, 4-6, 7-5.  

Liderul mondial Iga Swiatek, în schimb, le-a învins pe Claire Liu, 6-0, 6-1, Bianca Andreescu, 6-3, 7-6 (1), și Emma Răducanu, 6-3, 6-1. 

Meciul de la Indian Wells va fi al doilea direct între Sorana Cîrstea și Iga Swiatek, după cel de la Australian Open 2022, câștigat de poloneză în trei seturi, 5-7, 6-3, 6-3. 

Meciul Sorana Cârstea-Iga Swiatek are loc la ora 22.00 

Ora de start ar putea fi amânată în funcție de durata confruntării dintre Elena Rybakina și Karolina Muchova. Învingătoarele dintre aceste două meciuri își vor disputa vineri un loc în ultimul act al competiției. Prima semifinală a fost deja stabilită și le va aduce față în față pe Aryna Sabalenka și Maria Sakkari. 

Partida dintre Sorana Cârstea și Iga Swiatek este una dintre cele mai așteptate de la Indian Wells. Sorana Cârstea are un moral bun și este într-unul dintre cele mai bune momente ale carierei după ce pe 15 martie, în optimile de la Indian Wells a învins-o pe Caroline Garcia (29 de ani, 5 WTA), scor 6-4, 4-6, 7-5. Sorana a învins după două ore și 23 de minute și este în sferturile Indian Wells, acolo unde o va înfrunta pe Iga Swiatek, numărul 1 WTA. 

Premiile de la Indian Wells 

Meciul Sorana Cârstea-Iga Swiatek este și o luptă pentru un loc în semifinalele unuia dintre cele mai importante turnee din lume. Indian Wells oferă premii în bani egale pentru probele masculine și feminine, în total 8.800.000 de dolari. Deocamdată Sorana Cârstea are asigurați 184,465 de dolari pentru că a ajuns în sferturile de finală. Dacă o va învinge pe Swiatek și va ajunge în semifinale va primi 352,635 de dolari, dacă va juca finala are dreptul la un premiu de 662.360 de dolari iar dacă va pune mâna pe trofeu va obține 1.262.220 de dolari 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net