Sorin C├«mpeanu explic─â scenariile revenirii elevilor ├«n b─ânci. C├ónd ╚Öi ├«n ce condi╚Ťii va re├«ncepe ╚Öcoala

sorin cimpeanu jpeg
Sorin C├«mpeanu, ministrul Educa╚Ťiei, a vorbit despre condi╚Ťiile ├«n care elevii ar putea reveni la ╚Öcoal─â

Ministrul Educa╚Ťiei, Sorin C├«mpeanu a declarat ├«ntr-o interven╚Ťie televizat─â c─â ╚Öcoala va fi reluat─â dup─â 15 ianuarie, iar scenariile pentru revenirea elevilor ├«n b─ânci sunt mai multe.

Sorin C├«mpeanu a declarat la Digi24 c─â ÔÇ×orice scenariu este deschis. Nu excludem absolut nici un scenariu ÔÇô nici scenariul ├«n care am putea avea o redeschidere ├«n zone care ├«nregistreaz─â o inciden┼ú─â mai mic─â, nu excludem nici prioritizarea pe nivele de educa╚Ťie, nu excludem absolut nici un scenariu. ├Äns─â, fiind vorba de s─ân─âtatea copiilor, elevilor, studen┼úilor ┼či cadrelor didactice, analiza trebuie f─âcut─â responsabil, cu datele pe mas─â, iar decizia trebuie luat─â de cei care au competen┼ú─â pe acest subiectÔÇŁ, a subliniat Sorin C├«mpeanu.

Care sunt criteriile pentru luarea deciziei 

Ministrul Educa╚Ťiei, Sorin C├«mpeanu, a spus c─â a avut deja discu╚Ťii cu mai mul╚Ťi reprezentan╚Ťi din domeniu ╚Öi au fost stabilite mai multe criterii pentru luarea unei decizii referitoare la ╚Öcoli: evolu╚Ťia situa╚Ťiei epidemiologice dup─â vacan╚Ťa de iarn─â, modul ├«n care se desf─â╚Öoar─â campania de vaccinare, situa╚Ťia cu elevii care nu au ├«nc─â acces la educa╚Ťie online ╚Öi modul ├«n care vor proceda ╚Öi alte state.

╚ścolile se vor redeschide dup─â 15 ianuarie

O decizie ├«n privin╚Ťa ╚Öcolilor va fi anun╚Ťat─â ├«n orice caz, dup─â jum─âtatea lunii ianuarie, ├«n condi╚Ťiile ├«n care termenul pentru evaluarea situa╚Ťiei epidemiologice a fost stabilit pentru 15 ianuarie. Este posibil s─â se deschid─â ╚Öcolile fizic ├«n acele regiuni unde rata de inciden╚Ť─â a cazurilor de ├«mboln─âvire este mic─â, a confirmat ministrul educa╚Ťiei.

Analiza trebuie f─âcut─â responsabil, cu datele pe mas─â, iar decizia trebuie luat─â de cei cu competen╚Ť─â ├«n domeniu: Ministerul S─ân─ât─â╚Ťii, cei responsabili de vaccinare, cei de la Situa╚Ťii de Urgen╚Ť─â ╚Öi Ministerul Educa╚Ťiei, a punctat Sorin C├«mpeanu.

bote bal contesa JPG
carmen iohannis presidency.ro
Tiriac
roland stanescu jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
lidia buble png
image png
michael o leary sef ryanair scumpiri webp
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto 1 front FOTO Oceanic Club Constan╚Ťa jpg
image png
mister alcatraz jpg
shark 6121088 1920 jpg
andrei balan webp
Katie Washbourne jpg