Sorin C├«mpeanu explic─â scenariile revenirii elevilor ├«n b─ânci. C├ónd ╚Öi ├«n ce condi╚Ťii va re├«ncepe ╚Öcoala

sorin cimpeanu jpeg
Sorin C├«mpeanu, ministrul Educa╚Ťiei, a vorbit despre condi╚Ťiile ├«n care elevii ar putea reveni la ╚Öcoal─â

Ministrul Educa╚Ťiei, Sorin C├«mpeanu a declarat ├«ntr-o interven╚Ťie televizat─â c─â ╚Öcoala va fi reluat─â dup─â 15 ianuarie, iar scenariile pentru revenirea elevilor ├«n b─ânci sunt mai multe.

Sorin C├«mpeanu a declarat la Digi24 c─â ÔÇ×orice scenariu este deschis. Nu excludem absolut nici un scenariu ÔÇô nici scenariul ├«n care am putea avea o redeschidere ├«n zone care ├«nregistreaz─â o inciden┼ú─â mai mic─â, nu excludem nici prioritizarea pe nivele de educa╚Ťie, nu excludem absolut nici un scenariu. ├Äns─â, fiind vorba de s─ân─âtatea copiilor, elevilor, studen┼úilor ┼či cadrelor didactice, analiza trebuie f─âcut─â responsabil, cu datele pe mas─â, iar decizia trebuie luat─â de cei care au competen┼ú─â pe acest subiectÔÇŁ, a subliniat Sorin C├«mpeanu.

Care sunt criteriile pentru luarea deciziei 

Ministrul Educa╚Ťiei, Sorin C├«mpeanu, a spus c─â a avut deja discu╚Ťii cu mai mul╚Ťi reprezentan╚Ťi din domeniu ╚Öi au fost stabilite mai multe criterii pentru luarea unei decizii referitoare la ╚Öcoli: evolu╚Ťia situa╚Ťiei epidemiologice dup─â vacan╚Ťa de iarn─â, modul ├«n care se desf─â╚Öoar─â campania de vaccinare, situa╚Ťia cu elevii care nu au ├«nc─â acces la educa╚Ťie online ╚Öi modul ├«n care vor proceda ╚Öi alte state.

╚ścolile se vor redeschide dup─â 15 ianuarie

O decizie ├«n privin╚Ťa ╚Öcolilor va fi anun╚Ťat─â ├«n orice caz, dup─â jum─âtatea lunii ianuarie, ├«n condi╚Ťiile ├«n care termenul pentru evaluarea situa╚Ťiei epidemiologice a fost stabilit pentru 15 ianuarie. Este posibil s─â se deschid─â ╚Öcolile fizic ├«n acele regiuni unde rata de inciden╚Ť─â a cazurilor de ├«mboln─âvire este mic─â, a confirmat ministrul educa╚Ťiei.

Analiza trebuie f─âcut─â responsabil, cu datele pe mas─â, iar decizia trebuie luat─â de cei cu competen╚Ť─â ├«n domeniu: Ministerul S─ân─ât─â╚Ťii, cei responsabili de vaccinare, cei de la Situa╚Ťii de Urgen╚Ť─â ╚Öi Ministerul Educa╚Ťiei, a punctat Sorin C├«mpeanu.

Roger E  Mosley car crash jpg
cub  anamaria prodan 2 png
marcela fota
Diogo Morgado ├«l interpreteaz─â pe Iisus, ├«n filmul ÔÇ×Fiul lui DumnezeuÔÇŁ (2014), regizat de Christophor Spencer  Produc╚Ťia poate fi urm─ârit─â anul acesta la PRO TV jpeg
baietel muscat de rechini 2 jpg
zodiac 600x400 jpeg
M─âd─âlina Ghenea 35 (3) jpg
bianca dragusanu si ema uta jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
politisti arestare
foto fb marius budai
regina elisabeta meghan markle jpeg
bolid incendiu PNG
Diogo Morgado ├«l interpreteaz─â pe Iisus, ├«n filmul ÔÇ×Fiul lui DumnezeuÔÇŁ (2014), regizat de Christophor Spencer  Produc╚Ťia poate fi urm─ârit─â anul acesta la PRO TV jpeg
parinti uk 2 jpg