Sorin Oprescu află astăzi dacă rămâne în arest

Ultima actualizare:

    Sorin Oprescu a fost arestat pentru luare de mită
Sorin Oprescu a fost arestat pentru luare de mită

Primarul suspendat al Capitalei află astăzi dacă va rămâne după gratii. Procurorii cer prelungirea arestului preventiv, iar instanța urmează să ia o decizie.

Şedinţa se desfăşoară cu uşile închise.

Sorin Oprescu s-a întors, ieri, marţi (29 septembrie), în arestul Poliţiei, după trei zile petrecute la Spitalul Universitar.

Acolo a fost suspus unor investigaţii amănunţite, la capătul cărora medicii au ajuns la concluzia că nu suferă de boli grave. Iar înainte să urce în duba care l-a dus înapoi în arest, edilul a spus chiar că se simte „perfect”.

Edilul suspendat a fost vizitat în arest după ce s-a întors de la spital. Iubita lui Oprescu a ajuns la Arestul Central al Poliţiei încă de la ora 7 dimineaţa. Ea i-a adus lui Oprescu mâncare, apă şi haine.

Sorin Oprescu se află în arest preventiv de la începutul lunii, pentru luare de mită.

Potrivit DNA, în perioada 2013-2015, un grup bine organizat, la care a aderat şi Sorin Oprescu, percepea de la operatorii economici doritori de contracte cu instituţiile publice o parte din profitul brut realizat din execuţia acelor contracte, cu titlu de mită.

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net