Sorin Oprescu: «Am nevoie de cineva să aibă grijă de mine»

Ultima actualizare:

    Sorin Oprescu vrea să fie îngrijit de iubita lui
Sorin Oprescu vrea să fie îngrijit de iubita lui

Sorin Oprescu a ajuns, vineri, în jurul orei 9.00, la Curtea de Apel Bucureşti pentru a fi audiat în dosarul în care este acuzat de luare de mită.

Edilul suspendat al Capitalei le-a cerut magistraţilor să-i ridice interdicţia de a lua legătura cu prietena lui. Acesta a specificat că trebuie să aibă cineva grijă de el, întrucât în perioada arestului la domiciliu trebuie să ceară voie şi dacă vrea să meargă să ia o pâine.

Curtea de Apel Bucureşti a judecat, vineri, contestaţia formulată de Sorin Oprescu, după ce Tribunalul Capitalei i-a respins, în 23 noimbrie, cererea de ridicare a interdicţiei de a lua legătura cu prietena sa, Adriana Nica, martor în dosarul în care primarul suspendat al Capitalei este acuzat de luare de mită. Instanţa a amânat până în 11 decembrie pronunţarea decizie în cazul cererii lui Oprescu, scrie Mediafax.

Sorin Oprescu a spus, la ieşirea din sala de judecată, răspunzând unei întrebări, că se simte bine după operaţia la care a fost supus, săptămâna trecută, la Institutul de Pneumoftiziologie "Marius Nasta" din Capitală.

E acuzat de luare de mită, abuz în serviciu şi spălare de bani

În 20 noiembrie, procurorii DNA l-au trimis în judecată pe Sorin Oprescu, în arest la domiciliu, alături de alte opt persoane, primarul suspendat al Capitalei fiind acuzat de luare de mită, spălare de bani, abuz în serviciu, dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit şi constituire a unui grup infracțional organizat.

image
image
image
image
image
image
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net