Sorin Oprescu, condamnat la 5 ani și 4 luni de pușcărie. Judecătorii au îndreptat eroarea

image
Sorin Oprescu a fost condamnat la 5 ani și 4 luni de pușcărie cu executare

Judec─âtorii de la Tribunalul Bucure╚Öti au ├«ndreptat mar╚Ťi eroarea material─â de la sentin╚Ťa din dosarul lui Sorin Oprescu. Fostul primar al Capitalei fusese ini╚Ťial condamnat la 4 ani ╚Öi patru luni de pu╚Öc─ârie, dar sentin╚Ťa corect─â era de 5 ani ╚Öi 4 luni.

Pre╚Öedintele Tribunalului Bucure╚Öti a anun╚Ťat, mar╚Ťi, c─â instan╚Ťa a ├«ndreptat eroarea material─â de la sentin╚Ťa din dosarul lui Sorin Oprescu, iar ├«n locul condamn─ârii de 4 ani ╚Öi 4 luni de ├«nchisoare cu executare judec─âtorii au pronun╚Ťat mar╚Ťi sentin╚Ťa corect─â de 5 ani ╚Öi 4 luni de ├«nchisoare, informeaz─â Mediafax.Magistratul de la Tribunalul Bucure╚Öti care a pronun╚Ťat, luni, decizia de condamnare a lui Sorin Oprescu a f─âcut o eroare material─â. Fostul primar trebuia condamnat, de fapt, la 5 ani ╚Öi 4 luni de ├«nchisoare, ├«n loc de 4 ani ╚Öi 4 luni, reprezentan╚Ťii instan╚Ťei revenind mar╚Ťi cu o ├«ndreptare.

Sorin Oprescu, condamnat pentru luare de mită spălare de bani și abuz în serviciu

├Än 20 noiembrie 2015, procurorii DNA l-au trimis ├«n judecat─â pe Sorin Oprescu pentru luare de mit─â, sp─âlare de bani, abuz ├«n serviciu ┼či constituire a unui grup infrac┼úional organizat. ├Än aceea┼či cauz─â au fost judeca┼úi Bogdan Popa, fost ┼čef al Administra┼úiei Cimitirelor, Cristian Stanca, fostul ┼čofer al lui Oprescu, Mircea Octavian Constantinescu, fost ┼čef al Direc┼úiei Economice din Prim─âria Capitalei, Ruxandra Mihaela Petroi Avasiloae, fost director al Centrului Cultural al Palatelor Br├óncovene┼čti de la Por┼úile Bucure┼čtiului, Florin ┼×upeal─â, fost director adjunct al Centrului, Claudiu Bengalici, administrator al unei societ─â┼úi comerciale, Ion Ni┼ú─â ┼či Romeo Albu.

Citește și:

Uite ce super-clinici are familia Oprescu!

Casa lui Oprescu, vandalizat─â. A fost scos parchetul

Sorin Oprescu, re╚Ťinut dup─â ce a primit 25.000 ÔéČ de la denun╚Ť─âtori

Sorin Oprescu a fost re┼úinut, ├«n septembrie 2015, dup─â ce a primit mit─â 25.000 ÔéČ de la patru denun┼ú─âtori. O parte din cei 25.000 ÔéČ pe care Oprescu i-a primit drept mit─â au fost g─âsi┼úi asupra sa ├«n trafic, iar restul la re┼čedin┼úa de la Ciolpani.

├Än motivarea instan┼úei se arat─â c─â, ├«n perioada 2013-2015, un grup bine organizat a ├«nfiin┼úat ├«n administra┼úia local─â din municipiul Bucure┼čti un sistem prin care operatori economici care doreau s─â ob┼úin─â contracte din partea institu┼úiilor publice trebuiau s─â remit─â o parte din venitul brut realizat din execu┼úia acelui contract, cu titlu de mit─â, factorilor de decizie din cadrul aparatului aflat ├«n subordinea lui Oprescu.

carmen tanase jpeg
image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
image png
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
giani vladimir 25713800 jpeg
foto 1   Cristina Spatar JPG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
trans bhutan cnn
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
pustnic japonez profimedie (4) jpg
card ajutor jpg
canicula bucuresti puncte de ajutor  (3) JPG
iohannis erdogan 2 jpg