Sorin Oprescu, vizitat de iubită în arest

Ultima actualizare:
Simona Nica a venit în vizită la primarul suspendat al Capitalei
Simona Nica a venit în vizită la primarul suspendat al Capitalei

Sorin Oprescu (63 de ani) a fost vizitat, miercuri (16 septembrie), de iubita sa. Primarul suspendat al Bucureştiului, care se află în arest, a petrecut două ore cu aceasta şi alţi câţiva apropiaţi, care i-au adus mâncare de regim şi apă.

Iubita lui Sorin Oprescu, care s-a ferit mereu de ochii curioșilor, l-a vizitat pe edil în arestul central al Poliţiei Capitalei. Simona Nica i-a adus mâncare de regim, pentru că acesta suferă de diabet. 


    Simona Nica a venit în vizită la primarul suspendat al Capitaleicaptură Romania TV
Simona Nica a venit în vizită la primarul suspendat al Capitaleicaptură Romania TV

Femeia nu a vrut să dea nici o declaraţie reprezentanților presei aflați la faţa locului, deşi jurnaliştii i-au pus mai multe întrebări, inclusiv legate de starea de sănătate a lui Oprescu, mai notează romaniatv.net. 

Sorin Oprescu a fost suspendat din funcţia de primar general al Capitalei, marţi (15 septembrie), după decizia definitivă de arestare preventivă. Consiliul General al Municipiului Bucureşti l-a desemnat pe Ștefănel Marin (UNPR) în funcţia de primar interimar.

Edilul şef al Capitalei a fost arestat preventiv la 6 septembrie, de Tribunalul Bucureşti, la cererea procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie, care îl acuză de luare de mită.

Procurorii DNA îl acuză pe Sorin Oprescu de luare de mită, susţinând că, la 5 septembrie, în baza unei înţelegeri prealabile cu şeful unei instituţii publice din subordinea sa şi o persoană de încredere, ar fi primit de la primul suma de 25.000 de euro, din 60.000 de euro ceruţi. Aceşti bani ar fi fost pretinşi de la patru persoane care l-au denunţat ulterior pe Sorin Oprescu.

image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 24 februarie capul sfantului ioan botezatorul icoana de  sorin vintzeanu jpeg
pizza politie pixabay jpg
Dorin Cioaba regele romilor FOTO www turnulsfatului ro jpeg
durere cap ochi jpg
extrageri loto
4 front 1 jpg
turnul eiffel shutterstock 1391056664 jpg
front marte 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net