Soţia lui Ştefan Balog, victima lui Şerban Huidu: «Loganul era casa noastră pe roţi»

Ultima actualizare:

Viaţa lui Ştefan Balog (55 de ani) s-a sfârşit într-o fracţiune de secundă într-o zi de duminică, 16 octombrie, când îi ducea pe patronii săi la Bucureşti. Maşina pe care o conducea, proprietate personală, o Dacia Logan, a fost izbită puternic de SUV-ul condus de Şerban Huidu, care a pătruns pe contrasens.

În tot acest timp, soţia lui, Elena Balog (56 de ani) urmărea la televizor imagini de la locul accidentului, dar nu şi-a dat seama că cel care zăcea mort pe marginea drumului era chiar bărbatul cu care trăise 34 de ani.

„M-am uitat la televizor şi am văzut accidentul, dar nu am reuşit să văd numărul maşinii. Când s-a spus că bărbatul decedat avea 65 de ani nu m-am gândit că ar putea fi el, mai ales că el îmi spusese că era vorba să plece cu o altă maşină, o Toyota. Până la urmă a plecat cu maşina noastră. A plecat să moară, să se întâlnească cu moartea, în loc să fi stat acasă cu mine să se odihnească", spune, printre lacrimi, văduva lui Ştefan Balog.

Femeia nu poate accepta nici acum că soţul ei nu mai este. „Acum, după atâţia ani de muncă, când aveam de toate, când totul era aşa de bine, el să moară! Nu pot să accept. E o mare tragedie! Noi am plecat de la zero. Am făcut o casă de la zero, am făcut un băiat, care are acum 29 de ani, şi soţul meu acum nu mai este! Am avut un soţ extraordinar! Eram de 34 de ani împreună, nu era bolnav şi era atât de harnic! Acasă, totul e făcut de mâna lui. N-am adus meseriaş niciodată, fiindcă el era priceput la toate şi-i mai ajuta şi pe vecini", mai spune Elena Balog.

Elena îşi aminteşte cu drag de toate excursiile pe care le-au făcut împreună. „De patru ani, Loganul era casa noastră pe roţi. Din păcate a fost şi maşina care l-a dus la moarte. Cu maşina asta am făcut excursii în toată Europa. Cu bani puţini, dar ne-am descurcat. Ne plăcea foarte mult să vizităm obiective turistice şi anul acesta am fost în Spania. Acum, el nu mai vine acasă! Nu mai am nimic. Era un om minunat, în putere, care putea să mai trăiască! Era un om foarte delicat, generos, drăgăstos şi ne potriveam atât de bine. Făceam totul împreună. Eu am fost norocul lui şi el al meu şi acum a plecat!", mai spune femeia.

Citeşte articolul integral

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net