«Soţia mea se va bucura de telefonul de la Click!MANIA»

Lozul norocos i-a adus lui Florea Ciufu suma de 300 de lei
Lozul norocos i-a adus lui Florea Ciufu suma de 300 de lei

Doar cine nu citeşte Click! nu câştigă la Click!MANIA. Cel mai iubit concurs din presă face zilnic fericiţi sute de cititori fideli. Andrei Rusu (38 de ani) a câştigat un telefon performant cu ziarul preferat.

Bucureşteanul Andrei Rusu îi va face o mare bucurie soţiei sale, după ce a nimerit un loz norocos. Cititorul nostru a găsit trei simboluri identice şi a câştigat un telefon Alcatel. “Cumpăr mereu ziarul, în special pentru paginile de sport. Am dezlipit lozul şi când am văzut că e câştigător mi-am sunat soţia. La ea va ajunge şi telefonul şi e tare bucuroasă”, ne-a spus bărbatul, care este curier de meserie.

Florea Ciufu (61 de ani) a intrat şi el în familia câştigătorilor Click!MANIA. “Am găsit un loz cu 300 de lei. Au picat la ţanc banii ăştia. Nu mai văd aşa bine şi trebuie să-mi schimb ochelarii de vedere. Pe cei vechi i-am rupt! Acum o să merg să-mi cumpăr unii noi”, ne-a spus bărbatul, care lucrează ca mecanic.


    Lozul norocos i-a adus lui Florea Ciufu suma de 300 de lei
Lozul norocos i-a adus lui Florea Ciufu suma de 300 de lei

Ai taloane cu super-reduceri!

Click!MANIA pune în joc şi lozuri cu reducere la produsele din  gamele Dormeo, Delimano, Topshop şi Walkmaxx. Astfel, în fiecare zi poţi câştiga produse din gama celor menţionate mai sus. Mai exact, lozul tău norocos va trebui să conţină gama din care face parte produsul, o serie unică şi reducerea de care beneficiezi. Dacă ai găsit lozul pe care scrie DORMEO 50% REDUCERE verifică produsul Dormeo la care se aplică reducerea în pagina de regulament şi sună în aceeaşi zi pentru achiziţionarea produsului. Produsul trebuie achiziţionat doar în ziua de apariţie a ziarului cu lozul cu reducere. Dacă doreşti să beneficiezi de reducerea respectivă trebuie să suni la numărul 021.455.00.77, tarif normal, zilnic, între orele 7.00 - 21.00. Câştigătorul va trebui să comunice seria unică de pe clapeta lozului pentru verificarea acestuia de către operatorul Studio Moderna, apoi să comande produsul şi va beneficia de reducerea respectivă. Dacă aţi sunat la numărul respectiv şi a fost ocupat, staţi liniştit. Operatorii partenerului nostru, Studio Moderna, vă vor contacta şi după ora 21.00, chiar şi a doua zi.

Unde suni dacă ai talon de reducere

Dacă doreşti să beneficiezi de reducerea respectivă trebuie să suni la numărul 021.455.00.77, tarif normal, zilnic, între orele 7.00 - 21.00. 

avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
mihai voropchievici 1 jpeg
FotoJet (9) jpg
Dieta - alimente sanatoase - peste - nuci  fructe - legume FOTO Shutterstock
horoscop 18 noiembrie jpg
Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
monica belluci si deva
Robert Moscalu jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (10) jpg
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
calendar ortodox 2021 5 februarie sfanta mucenita agata icoana de sorin vintzeanu jpeg
fumat , alcool, jpg
FotoJet (6) jpg
salariu copy jpeg