Soţia, sexy-pedelistă, soţul, poliţist-şpăgar?

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Poliţistul sătmărean, soţul preşedintei organizaţiei de femei PDL Satu Mare care a pozat în ipostaze sexy pentru un calendar, ar fi pretins bani pentru a mijloci obţinerea unui cabinet medical, spun surse judiciare.

Potrivit unor surse judiciare, Adi Bota, agent în cadrul Poliţiei Economice Satu Mare, ar fi solicitat mită, promiţându-i unui sătmărean că va interveni pe lângă un oficial din Consiliul Judeţean şi că-i va mijloci astfel respectivului acordarea unui cabinet medical.

Sursele judiciare nu au divulgat numele sătmăreanului care a dat banii şi nici valoarea mitei, însă afirmă că în dosar apare şi un personaj politic important din Satu Mare: un fost preşedinte al Consiliului Judeţean.

Contactat de reporterul "Click!", Adi Bota a confirmat faptul că DNA îi pregăteşte ceva, însă susţine că este "o făcătură": "Când munca pe care o faci ajunge să deranjeze sistemul, sistemul te aruncă afară", a declarat Bota. Poliţistul a refuzat să ofere alte detalii cu privire la dosar, însă se consideră nevinovat.

A pozat în piele, ca Elena Udrea

Adi Bota este soţul Laurei Bota, medic stomatolog, preşedintele femeilor pedeliste din municipiul Satu Mare.

Aceasta a captat atenţia opiniei publice după ce a pozat în ipostaze sexy pentru un calendar şi un catalog de îmbrăcăminte. Laura Bota şi-a postat pozele pe pagina de Facebook şi a atras zeci de comentarii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
rugaciune jpg
image
image
image
image
image
image
image png
439200637 840468834788027 9054120070225781105 n jpg
familie fericita in natura jpg
gradina pixabay jpg
simona bucura oprescu ministrul muncii jpg
faina jpg
1 maioneza de post cu cartofi jpg jpeg
condimente jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net