Spectacol folcloric în Parcul Obor, de Ziua Naţională

image

Primăria sectorului 2 organizează pe 1 decembrie, în Parcul Obor, un spectacol folcloric de Ziua Naţională. Pe scenă vor urca interpreţi de marcă, precum Irina Login, Fuego, Matilda Pascal Cojocărița, Margareta Clipa, Valentin Sanfira, Florin Vasilică și grupul „Teleormanul”.

Acestora li se alătură ansamblul de dansuri populare „Rapsodia Carpaților”, iar prezentatori vor fi Lavinia Neagu și Georgel Nucă. Show-ul începe la ora 17.00, iar intrarea este liberă. 

Navi cântă cu trupa ei în Bucureşti

image

Miercuri, 4 decembrie, de la ora 21.00, sunteţi aşteptaţi în The Pub din Bucureşti la un concert live cu muzică bună, marca Navi. Împreună cu band-ul ei, artista îşi va cânta piesele de pe ultimul album, „Unicorn”, dar şi melodiile care au consacrat-o.  Navi îşi compune singură muzica de la 12 ani, a colaborat cu artişti precum Aurelian Temişan, Julie Mayaya sau Hotel FM, iar 2014 este anul care marchează începutul carierei ei solo, prin controversatul clip „Picture Perfect”. Preţul biletelor la concertul din Bucureşti este 20 de lei. 

«Patrula căţeluşilor» ajunge în România

image

Spectacolul „Patrula Cățelușilor Live” ajunge în România în cel mai nou turneu, care aduce pe scenă cățelușii favoriți ai copiilor, într-o aventură muzicală plină de întâmplări haioase. Spectacolele au loc la Sfântu Gheorghe (7 decembrie) și la Miercurea Ciuc (8 decembrie). Turneul se va încheia cu două reprezentații la Sala Polivalentă din București, pe 11 și 12 decembrie. Personajele din „Patrula Cățelușilor” vor fi aduse la viață prin simpaticele marionete Bunraku și actori ce oferă reprezentații live pe o scenă complet echipată. Scenariul conține lecții despre responsabilitate socială, aptitudini de relaționare și rezolvare a problemelor.

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
andreea marin si cove jpg
woman 4214744 1920 jpg
david si victoria beckham
Kristina Cepraga Dana Savuica E OK sa fii vedeta 2018 jpeg
cub anamaria prodan animat gif
soldati rusi siloz cereale melitopol EPA EFE
putin anexare regiuni ucrainene 30 sept 2022 epa efe
image
image
image
image
foto caseta avere   birou arhiva persoanala Alexandru Arsinel jpeg
criza energetica bec econom jpeg
meghan markle 1 jpg
funeralii elisabeta
Louis Mountbatten foto wikipedia jpg
3 cafea shutterstock 1928433047 jpg jpeg