Spectacol în premieră în România, pe 15 august. Ziua Marinei, marcată cu un show surpriză și foarte scump

În data de 15 august se va desfășura un moment unic în România: timp de 14 minute va avea loc primul spectacol multimedia care implică drone cu lumini, drone cu efecte pirotehnice și artificii. Scenografia este special concepută pentru Ziua Marinei și va avea un design unic, personalizat, format din drone și efecte pirotehnice speciale, sincronizate cu prestația Corului Madrigal.

image

De asemenea, în intervalul orar 10:30 – 11:00, constănțenii și turiștii prezenți în Portul Tomis se vor bucura de un impresionant spectacol cu artificii de zi.

Unde va avea loc spectacolul cu drone

Show-ul cu artificii de zi va avea o durată de patru minute și se va desfășura în intervalul orar 10:00 – 11:00, iar show-ul multimedia care constă într-un spectacol de artificii piromuzical în sincron cu un spectacol de drone și artificii și un spectacol aerian de lumini și drone va avea o durată de aproximativ 15 minute și se va desfășura în intervalul orar 22:00 – 23:00, scrie Ziarul Amprenta.

Locația pentru lansarea artificiilor, decolarea și aterizarea dronelor este digul Farul Verde din Portul Turistic Tomis.

O firmă din București se va ocupa de organizarea spectacolelor cu drone și artificii de Ziua Marinei

Primăria municipiului Constanța a semnat recent contractul pentru achiziția serviciilor în cazul organizării celor două spectacole de drone și artificii de Ziua Marinei cu societatea Evdelo Outsourcing SRL care are sediul în București, Sectorul 3.

Valoarea totală a contractului este de 159.947,61 de lei, fără TVA.

Spectacolul marinarilor militari 

Spectacolul organizat de marinarii militari va putea fi urmărit de pe platoul din fața Comandamentului Flotei. Vor fi și exerciții de respingere a unui atac al aviației, a unui desant și chiar de combatere a migrației. Anul acesta, pe lângă militarii români, vor participa la Ziua Marinei și colegii lor din Statele Unite, Franța și Turcia.

Fregate, corvete, nave purtătoare de rachete, remorchere, nave fluviale și nava școală Mircea, toate vor defila în fața comandamentului Flotei.

Ziua Marinei va debuta la ora 10.00, odată cu sosirea președintelui României, iar conform tradiției Pavilionul, Geacul și Marele Pavoaz vor fi ridicate la bordul navelor militare. Se va intona Imnul Național, iar în văzduh vor răsuna 21 de salve de tun.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
image
image
image
image
image
image
stefan cel mare GettyImages 878490466 jpeg
carte veche jpg
branza jpg
sebastian si roberta jpg
aeroport brasov jpg
foisorul de foc jpeg
vreme jpg
artista 107 ani tatuaje vechi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net