Spune că moare de foame, dar veniturile arată altceva. Cât ia Doroftei lunar de la stat

28 august 2017
simeon stalpnicul png
Leonardo Doroftei va fi evacuat la sfârșitul lunii

Leonard Doroftei a f─âcut public─â situa╚Ťia nepl─âcut─â ├«n care se afl─â, dup─â ce Prim─âria Ploie╚Öti ├«l evacueaz─â, cer├ónd ajutorul celor care pot interveni ╚Öi ├«i pot face rost de o alt─â loca╚Ťie ├«n care ├«╚Öi poate continua activitate. De╚Öi a spus c─â moare de foame, veniturile sale nu au fost de neglijat.

ÔÇŁAm o strad─â ╚Öi o sal─â de sport ├«n Ploie╚Öti care-mi poart─â numele, dar mor de foame! Am fost aruncat ca o m─âsea stricat─â!ÔÇŁ, a fost ceea ce a declarat Mo╚Öul. De╚Öi sus╚Ťine c─â este l─âsat s─â moar─â de foame, ├«n luna iunie, el a ├«ncasat o rent─â viager─â de 9.124 de lei de la statul rom├ón. ├Än mai, Leonard Doroftei a primit 9.133 de lei, iar ├«n martie, 8.625 de lei, potrivit datelor publicat de Ministerul Tineretului ╚Öi Sportului, citate de bugetul.ro.

Leonardo Doroftei a intrat ├«n r─âzboi cu Prim─âria Ploie╚Öti, dup─â ce a fost informat c─â trebuie s─â evacueze cl─âdirea ├«n care se afl─â celebrul pub pe care ├«l de╚Ťine ├«n central ora╚Öul, din cauza riscului seismic ridicat pus pe cl─âdire. Cu toate acestea, el a declarat c─â a fost singurul ├«n╚Ötiin╚Ťat de acest lucru ╚Öi c─â Prim─âria nu i-a anun╚Ťat ╚Öi pe restul locatarilor din imobil.

Cub Lauren╚Ťiu Reghecampf jpeg
florin calinescu png
Kate Middleton3 jpg
anamaria prodan (3) jpg
reghe corina caciuc jpeg
laurentiu reghecampf corina caciuc png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Primarul Mircea Rusu are interdic┼úie de a-┼či exercita func┼úia foto arhiv─â
adapost caini ziare 0 jpg
crowd 5076714 1920 jpg
FotoJet (7) jpg
foto mare shutterstock 776838916 jpg
youtube jpg