Ştefania, femeia jandarm agresată la protest, externată marţi


    Ștefania a fost externată marțifoto: Inquam Photos
Ștefania a fost externată marțifoto: Inquam Photos

Ștefania, femeia jandarm agresată la protestele din Piața Victoriei, a fost externată marți din Spitalul Floreasca din Capitală. O anchetă este în plină desfăşurare în cazul jandarmeriței, salvată în ultima clipă de protestatari din mâinile unor indivizi dezlănţuiţi vineri seară, 10 august.

S-au vehiculat informaţii de-a dreptul îngrijorătoare despre femeia jandarm abandonată de colegi în mijlocul mulţimii dezlănţuite. În conferința de presă a Jandarmeriei de zilele trecute s-a spus că tânăra ar putea rămâne paralizată, dar medicii au declarat că are doar niște echimoze și că dorește să plece cât mai repede din spital pentru a se întoarce la muncă. De altefel, există o înregistrare care arată că femeia pleacă pe picioarele ei de la locul incidentului. Se pare că actele ei de externare ar fi fost gata de luni, dar Ştefania a acuzat dureri de cap şi a mai fost supusă unui computer tomograf.  


    Ștefania a fost lovită de câțiva protestatari vineri, la mitingul diasporei din Piața VictorieiFoto: Facebook
Ștefania a fost lovită de câțiva protestatari vineri, la mitingul diasporei din Piața VictorieiFoto: Facebook

"Vă citesc din fișa întocmită de Unitatea de Primiri Urgențe unde a ajuns colega noastră în acea seară, pe care noi am avut-o la dispoziție în dimineața în care am făcut conferința de presă. La diagnostic, la internare, scrie așa: traumatism coloană cervicală, traumatism toraco-abdominal, traumatism de coloană cervicală amielitică, contuzie toracică abdominală... Nu suntem experți, nu suntem medici, dar am citit acest traumatism... de coloană cervicală", a declarat Georgian Enache, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, la Digi24.

Marţi, şi medicii de la Spitalul Floreasca susţin că Ştefania şi colegul ei jandarm, cu traumatism minor la cap, vor ajunge în sânul familiei după ce au fost investigaţi de specialişti şi ar fi în afara oricărui pericol.  

shutterstock 1833215881 jpg
cub theo rose anghel damian png
cub ioana ilie nastase png
foto 1   Radu Stefan Banica jpg
cub mircea baniciu png
horoscop jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
Volodimir Zelensky FOTO Profimedia
vaccin covid foto Pixabay
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 28 noiembrie stefan cel nou jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
efecte busuioc 0 jpeg
autostrada jpg
Lui Niculae Bădălău i s au furat bunuri din casă în valoare de 80 000 de euro jpeg
FotoJet (2) jpg