Ştiinţă&Tehnică îl caută pe următorul Edison. Premii de peste 4.000 euro

În perioada 22 aprilie - 14 iunie 2013, revista Știință&Tehnică, împreună cu 3M România, îi provoacă pe pasionații de șțiințe și tehnologii să realizeze un mic experiment științific sau să prezinte o invenție, în cadrul concursului „I love S&T".

Mecanismul de desfășurare al concursului este foarte simplu: participantul trebuie să se înregistreze cu telefonul mobil, tableta sau webcam-ul în timp ce face un experiment sau prezintă o invenție realizată de el. Clipul video nu trebuie să depășească trei minute; imediat după filmare, trebuie urcat pe YouTube (cu numele „I love Știință&Tehnică:" urmat de denumirea experimentului) și trimis redacției S&T pe adresa contact@stiintasitehnica.com. Dacă videoclipul respectă regulile concursului, acesta va fi postat pe pagina dedicată a portalului www.stiintesitehnica.com și votat de marele public. Clipurile care primesc cel puțin 100 de voturi intră în marea finală.

Premiile concursului sunt: locul 1 - o excursie de trei zile, pentru două persoane, în orașul Valencia, cu vizitarea fabulosului Oraș al Artelor și Științelor plus un abonament de un an la revista Știință&Tehnică; locul 2 - un performant telescop Sky Watcher, recomandat de Cătălin Beldea, cel mai mare vânător de eclipse român plus un abonament de șase luni la revista Știință&Tehnică; locul 3 - o consolă de jocuri Xbox cu senzor de control gestual Kinect plus un abonament pe trei luni la revistă. În plus, se va mai acorda un premiu de popularitate pentru autorul clipului care primește cele mai multe voturi, care constă într-o pereche de căști audio profesionale 3M.

Știință&Tehnică le recomandă celor care participă la concurs să explice pe scurt, în timpul filmării, ce doresc să prezintă, ce materiale, ingrediente sau substanțe folosesc și care este scopul experimentului sau invenției prezentate. În cadrul jurizării, nu va fi punctată calitatea materialului video (clipul poate fi tras cursiv sau din mai multe cadre), ci originalitatea și spectaculozitatea experimentului sau invenției, dar și capacitatea participantului la concurs de a fi un adevărat popularizator al științelor. Știință&Tehnică interzice experimentele și invențiile periculoase, care pot pune în pericol viața participanților sau a celor din jur și, de asemenea, nu acceptă experimentele cu animale sau alte creaturi vii, decât în măsura în care acestea din urmă nu au de suferit în niciun fel.

Mai multe detalii despre concurs și regulamentul complet al concursului „I love Știință&Tehnică" se găsesc pe www.stiintasitehnica.com.

mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
andreea marin si cove jpg
david si victoria beckham
Amal și George Clooney (8) jpg
Kristina Cepraga Dana Savuica E OK sa fii vedeta 2018 jpeg
foto caseta avere   birou arhiva persoanala Alexandru Arsinel jpeg
cub anamaria prodan animat gif
Fosa septica FOTO Shutterstock jpg
pom mosmon jpg
image
image
image
image
foto1 dolari shutterstock 253550602 jpg
foto caseta avere   birou arhiva persoanala Alexandru Arsinel jpeg
criza energetica bec econom jpeg
meghan markle 1 jpg
funeralii elisabeta
Louis Mountbatten foto wikipedia jpg