Ştiinţă&Tehnică îl caută pe următorul Edison. Premii de peste 4.000 euro

Ultima actualizare:

În perioada 22 aprilie - 14 iunie 2013, revista Știință&Tehnică, împreună cu 3M România, îi provoacă pe pasionații de șțiințe și tehnologii să realizeze un mic experiment științific sau să prezinte o invenție, în cadrul concursului „I love S&T".

Mecanismul de desfășurare al concursului este foarte simplu: participantul trebuie să se înregistreze cu telefonul mobil, tableta sau webcam-ul în timp ce face un experiment sau prezintă o invenție realizată de el. Clipul video nu trebuie să depășească trei minute; imediat după filmare, trebuie urcat pe YouTube (cu numele „I love Știință&Tehnică:" urmat de denumirea experimentului) și trimis redacției S&T pe adresa contact@stiintasitehnica.com. Dacă videoclipul respectă regulile concursului, acesta va fi postat pe pagina dedicată a portalului www.stiintesitehnica.com și votat de marele public. Clipurile care primesc cel puțin 100 de voturi intră în marea finală.

Premiile concursului sunt: locul 1 - o excursie de trei zile, pentru două persoane, în orașul Valencia, cu vizitarea fabulosului Oraș al Artelor și Științelor plus un abonament de un an la revista Știință&Tehnică; locul 2 - un performant telescop Sky Watcher, recomandat de Cătălin Beldea, cel mai mare vânător de eclipse român plus un abonament de șase luni la revista Știință&Tehnică; locul 3 - o consolă de jocuri Xbox cu senzor de control gestual Kinect plus un abonament pe trei luni la revistă. În plus, se va mai acorda un premiu de popularitate pentru autorul clipului care primește cele mai multe voturi, care constă într-o pereche de căști audio profesionale 3M.

Știință&Tehnică le recomandă celor care participă la concurs să explice pe scurt, în timpul filmării, ce doresc să prezintă, ce materiale, ingrediente sau substanțe folosesc și care este scopul experimentului sau invenției prezentate. În cadrul jurizării, nu va fi punctată calitatea materialului video (clipul poate fi tras cursiv sau din mai multe cadre), ci originalitatea și spectaculozitatea experimentului sau invenției, dar și capacitatea participantului la concurs de a fi un adevărat popularizator al științelor. Știință&Tehnică interzice experimentele și invențiile periculoase, care pot pune în pericol viața participanților sau a celor din jur și, de asemenea, nu acceptă experimentele cu animale sau alte creaturi vii, decât în măsura în care acestea din urmă nu au de suferit în niciun fel.

Mai multe detalii despre concurs și regulamentul complet al concursului „I love Știință&Tehnică" se găsesc pe www.stiintasitehnica.com.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
restaurant jpg
loto
Banner Grecia
palatul de la Potlogi jpeg
index webp
imparat jpg
Restaurant nota de plata FOTO Shutterstock jpg
bucuresti casa poporului pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net