Ştire adevărată: Un porc a înjunghiat un oltean!

Porcul pe care tocmai îl tăia l-a omorât pe proprietar şi abia după aceea animalul şi-a dat obştescul sfârşit. Cei adunaţi în curtea în care s-a petrecut tragedia au continuat ritualul de preparare a porcului, pentru parastasul stăpânului.

„Cei din familia Cocoş s-au trezit dis-de-dimineaţă să facă de petrecanie animalului. Păcat de ceea ce s-a întâmplat. Eu i‑am văzut când se luptau cu porcul, dar nu ştiu exact cum s-a întâmplat", a povestit Victor Mecea, vecinul de peste drum al familiei unde a avut loc tragedia, potrivit Adevărul.

Moartea lui Gheorghe Cocoş a fost una fulgerătoare, instantanee, iar personalul de pe cele două ambulanţe sosite în faţa casei n-a avut decât să constate decesul.

„Poate e un caz de acest fel la un milion! Au legat animalul de picioarele din spate, l-au pus jos şi, când au înjunghiat porcul, animalul s-a ridicat de picioarele din faţă şi când au încercat să-l pună din nou jos, porcul a lovit în gât, cu copita din faţă, pe proprietar", a spus comisarul-şef Valentin Piron, şeful Serviciului de Investigaţii Criminale din Poliţia Vâlcea

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
BeFunky collage (22) jpg
cub andreea banica animat gif
BeFunky collage (18) jpg
Roxana, alături Liviu Guță
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
seim letonia shutterstock 2046797567 jpg
Delta Dunării Pixabay
image
image
image
image
7 front elvetianca pensiune jpg
6 baza 1 garsoniera jpg
rate banci jpg
calendar ortodox 2021 03 octombrie sf dionisie aeropagitul png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu