Străzi, gospodării, subsoluri de bloc din mai multe localităţi din Constanța, inundate în urma unei ploi torenţiale

image
Foto: Getty Images

Mai multe străzi, beciuri, subsoluri de bloc, gospodării au fost inundate duminică după amiază în mai multe localităţi din judeţul Constanţa, în urma ploilor torenţiale, pompierii intervenind pentru îndepărtarea apei.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au avut mai multe intervenţii duminică după amiază, cauzate de ploaia torenţială.

Astfel, echipele de intervenţie au fost chemate în Medgidia unde un garaj se inundase şi la un beci din comuna Corbu, reuşind să scoată apa. De asemenea, pompierii au mai fost solicitaţi şi în localitatea Corbu de Jos unde fusese inundată o gospodărie, dar apa s-a retras şi nu a mai fost nevoie de intervenţia lor. 

 Pompierii s-au mai deplasat în Costineşti, unde fusese inundat un beci, în Agigea, unde apa pătrusese într-o casă şi o gospodărie, dar şi la Jupiter unde a fost inundat un spaţiu comercial. 

 De asemenea, a mai fost inundată o parcare subterană din municipiul Constanţa, cu suprafaţa de 200 de metri pătraţi şi unde nivelul apei atingea un metru, un bloc tot din Constanţa, după ce pluviala acestuia a cedat sub presiunea apei şi a fost inundată casa scării, dar şi o casă din Constanţa. Totodată, localitatea Valea Dacilor a rămas fără curent electric. 

 Regia Autonomă Judeţeană de Apă (RAJA) Constanţa a intervenit în localităţile Medgidia, Cernavodă, Ovidiu, Techirghiol şi municipiul Constanţa după ce mai multe străzi au fost inundate, acţionând cu wome, vidanje şi motopompe de mare putere. Judeţul Constanţa se află sub avertizare cod portocaliu de vreme rea, potrivit news.ro.

Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Roxana, alături Liviu Guță
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
BeFunky collage (18) jpg
cub iosif rotaru png
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Tragedie Indonezia, EPA jpg
marilyn monroe
calarasi chiciu
Muzica - tanara cu casti pe urechi FOTO Shutterstock
image
image
image
image
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
BeFunky collage (18) jpg
Declic Ministrul Mediului
ajutor incalzire bani calorifer jpeg
calendar ortodox 2022 02 octombrie Sfinții Mucenici Ciprian și Iustina png
telefon mobil jpg